Soacra Deliei este actrița din noul clip al artistei „Rămâi cu bine”. Este sau nu o soacră acră și în realitate? Iată ce spune Delia!

Publicat pe

Delia a dezvăluit pentru prima dată care este relația sa cu soacra, care, surpriză, este și protagonistă în noul clip al artistei „Rămâi cu bine'. În plus, vorbește și despre cât de profitabile sunt concertele susținute la Sala Palatului.

„Rămâi cu mă-ta' spune Delia în noua sa piesă care a stârnit ceva reacții în mediul online, însă ce spun alții nu prea o interesează pe cântăreață. În ciuda versurilor, Delia spune că relația sa cu mama soacră este una bună, chiar dacă în clip mama lui Răzvan, soțul ei, este o soacră rea.

„Suntem cu mamele alături de noi. Suntem o mare familie. E vorba de actriţa care joacă. Actriţa este chiar soacra mea, draga de ea, și îi mulţumesc foarte mult că a jucat atât de bine acest rol, pe care în viaţa reală nu îl stăpâneşte, nu are nicio legătură cu personajul, fictiv de altfel', a povestit Delia la Xtra Night Show.

Artistei nu îi place când oamenii o cataloghează drept divă și și-ar dori un statut de rock star, așa cu Ștefan Bănică are în cadrul emisiunii X Factor.

„Mie nu îmi place cum sună diva. Diva sună a ceva bătrân. Divă sună a pudră de talc. Nu îmi miroase bine. La X Factor scrie divă pe spate și le-am spus și le zic în continuare „schimbați'.  Mai bine puneţi la mine rock star şi puneţi la Bănică divă. Da, dar eu sunt mai rockstar că sunt mai nebună. Eu cânt da, mamă, sunt beată. Bănică nu cântă da, mamă, sunt beată. Adică nu îşi asumă nebunia până la capăt. Eu sunt mai rock. Sorry, Ştefan, dar eu merit. Merit. Adică nu că tu nu meriţi, dar eu nu vreau divă', a mai spus Delia.

Concertele de la Sala Palatului din luna martie nu au fost prea profitabile pentru Delia, deși mulți ar spune că a strâns o avere în cele 3 zile de spectacol.

„Nu au fost bani foarte mulți. În momentul în care te ambiționezi și vii cu bani să susții o chestie mare… Nu e vorba, biletele s-au vândut, dar investiția a fost mai mare decât s-a întors. Oamenii au senzația că ne îmbogățim cu aceste Săli de Palat. Nu, vii cu bani de acasă și faci niște aroganțe, așa le-aș numi, și depășești bugetul pentru că vrei tu să fie nu că perfect, ceva ce nu s-a mai văzut și nu se justifică în bani absolut deloc', a mai declarat artista.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Delia a pornit campania #seîntâmplă. Iată ce spune despre Iulia Albu, Inna sau Lora!

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter