Sora Deliei Matache a ajuns cu fiica sa la spital! Ce a păţit Jessica

Publicat pe

Sora Deliei Matache, Oana, a ajuns astăzi, 31 ianuarie, cu fiica sa la spital. Jessica a fost consultată de către medicul ei şi nu s-a arătat deloc încântată de această examinare.  Vedeta nu s-a alarmat însă, micuţa ei se simte foarte bine, creşte pe zi ce trece! 

Oana Matache este foarte grijulie cu fiica sa. Jessica s-a născut după Crăciun, iar la venirea ei pe lume, în salon, a participat şi mătuşa sa, celebra Delia, care a filmat întreg momentul. Oana nu se mai concentrează acum pe cariera sa, petrece tot timpul acasă alături de primul său copil şi al lui Răzvan.

La aproximativ o lună de când s-a născut, Jessica a mers împreună cu mama sa la medic. A fost filmată pe patul de spital, în timp ce medicul o examina. Făcea gălăgie şi dădea din picioare, semn că nu îi convine prea tare postura în care este. Probabil doctorul i-a făcut vreun vaccin obligatoriu şi un consult de rutină.

Oana nu s-a alarmat deloc, asta însemnă că starea micuţei este foarte bună, este vioaie şi tare jucăuşă.

Sora Deliei Matache, despre viaţa de mamă

„Am o fetiţă sănătoasă, slavă domnului! E o mâncăcioasă şi activă şi ne ţine activi.(…) Toţi erau mâncaţi de emoţii. Da, păi zilele astea eu doar dacă am avut timp să respir. Dacă nu era mama, nu aş fi avut timp să ies din casă, să mă refac. Aşa am avut timp să mai merg la un coafor, să merg la magazin. Sincer, eu mă aşteptam să fie mai greu. Credeam că un nou născut plânge mai mult, să fie mai multe nopţi nedormite. Din prima seară eu şi Răzvan am luat taurul de coarne. Am spălat-o, i-am tăiat unghiuţele am început să ne înţelegem şi să o înţelegem. (…) Mi se pare greu să mă uit la ea plângând. I-au apărut lăcrimuţele mai devreme decât la alţi nou născuţi. Nu plânge mai mult de o perioadă foarte scurtă , dar când o vâd plângând mi se rupe sufletul. (…) Eu şi Delia nu avem aceleaşi gusturi în privinţa vacanţelor. Duc lipsa timpului în care stăteam cu Răzvan atunci când eram iubiţi. (…) Eram obosită rău şi tristă. Am avut impresia că nu mai funcţionează anumite lucruri în corpul meu cum trebuie. Credeam că rămân fără lăptic. Mama ne-a dat afară şi am ieşit în oraş. Am mers la restaurant şi a fost bine.', a spus Oana Matache la Antena Stars.

Foto: Instagram

Cristina Pîrvu

 

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter