Soţia lui Adrian Mutu şi-a mărit bustul. Sandra a născut acum un an, dar are deja corp de model

Publicat pe

Soţia lui Adrian Mutu şi-a mărit bustul. Sandra şi „Briliantul” trăiesc de o bună perioadă de timp în afara României. Vremea frumoasă i-a scos de multe ori în aer liber, la plajă, iar ea şi-a expus corpul perfect, în costum de baie! Pare că şi-a mărit bustul, este o mămică model!

Chiar dacă a devenit mămică pentru prima oară în anul 2017, Sandra Mutu este foarte atentă la felul în care arată, nu îşi neglijează corpul, iar asta se poate observa imediat. Este foarte înaltă, dar şi destul de slabă, are o alură de model. Are abdomenul tonifiat, picioare lungi şi subţiri. Natura a înzestrat-o cu calităţi minunate, iar ea probabil se întreţine, poate este atentă la ce consumă şi face mişcare.

Pare că Sandra a vrut să fie de-a dreptul perfectă şi ar fi apelat la medicii esteticieni, scrie Click. Sandra și-a pus silicoane, iar acest lucru se pare că s-ar fi întâmplat după ce a devenit mămică. Bustul fostei Miss România 2010 și-a pierdut din fermitate odată cu nașterea micuțului Tiago.

De când a apărut în lumina reflectoarelor, Sandra Mutu a afişat un corp de invidiat. Se cunoaşte că trupul său a ajutat-o să câștige fără nicio problemă  titlul de Miss România, în anul 2010. Ani mai târziu, în 2015, vedeta l-a cucerit şi pe soțul ei, Adrian Mutu, alături de care are un copil.

Cu sau fără operaţii estetice, Sandra are o siluetă de invidiat. Recent, aceasta a pozat la plajă, în costum de baie, iar bustul său imediat a ieşit în evidenţă. Ţinuturile minunate din Abu Dhabi au făcut-o să se mândrească cu noua transformare.

Cei doi locuiesc acolo împreună cu fiul lor, Adrian Mutu antrenează echipa de fotbal a celor de la Al Wahda.

Adrian Mutu refuză să îi plătească pensia alimentară lui Mario

Fostul fotbalist şi Alexandra Dinu s-au căsătorit în anul 2001, din această căsnicie având un copil, un băiat, Mario care a împlinit recent 16 ani. Cei doi nu s-au înţeles şi s-au despărţit, urmând un proces în care sunt vehiculate sume mari de bani. 

Foto: Instagram, VIVA!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter