Starea de sănătate a tatălui Deliei Matache este din ce în ce mai delicată. Reîntoarcerea pe Muntele Athos, sub semnul întrebării

Publicat pe

Starea de sănătate a tatălui Deliei Matache. Ion Matache a revenit în România de câteva luni deoarece a avut câteva probleme de sănătate. A părăsit muntele Athos pentru moment, acolo unde se afla de aproximativ cinci ani de zile. Fosta lui soţie, Gina, a povestit despre sănătatea lui!

Tatăl Deliei şi al Oanei a revenit în România pentru a petrece Paştele alături de familia sa. Ion Matache se afla de ani de zile pe Muntele Athos. Iată că acum acesta se află alături de cei dragi.

Gina Matache a declarat că acesta are probleme de sănătate. În trecut a suferit două operaţii, dar acum este vorba de ceva mai grav. Ion Matache a slăbit destul de mult şi merge regulat la doctor. Nu se ştie însă dacă va rămâne sau va pleca din nou pe Muntele Athos.

„Din fericire a venit, din păcate e bolnăvior si asta ne-a umbrit un pic sărbătorile. Dupa o absenţă de vreo 5 ani, a venit de pe muntele Athos. El a mai fost o dată (n.r. acasă). Nu poţi decât să te bucuri. Na, am îmbatranit si noi. De la ce să ne mai luăm acum? Poate inainte ne mai luam de la copii, de la una, de la alta. Acum nu mai avem nimic de împărtit. Faci ce faci dar tot acasă te întorci”, a spus Gina Matache într-o emisiune TV.

Mama Deliei şi a Oanei a dezvăluit că din cauza unor probleme de sănătate a venit de urgenţă în ţară. Nu şi-a neglijat programul, încă se roagă zilnic.

„A venit pentru nişte probleme medicale, e bine că am fost cu toţii. Sunt probleme medicale, acolo a trecut de o fază, a avut un accident la un picior a stat 6 luni la pat, nu numai de asta a venit în România, au fost probleme mult mai grave. Alegerea a fost dificil de făcut, acolo eşti în pustiu, totul se face la comun, mâncarea. Nu ştim încă ce hotărâre va lua, nu vrea să intrăm în amănunte, să sperăm că totul o să fie bine, nu vrem să îl influenţăm prea mult. A trecut de două operaţii, e mai dificil, nu ştim ce să zicem noi. Şi acum se roagă, are acelaşi program ca acolo. Ne-am bucurat că a venit şi el. Plec dimineaţa la nepoţică, vin seara. Nu am încredere când aud de bone, nu vreau, eu o să fiu alături de ea. Să vină şi Delia cu un copil, le iau pe amândouă. Duminică va fi botezul. Prima poză cu copilaşul eu am pus-o. E acasă de la jumătatea lunii ianuarie, am mai vorbit cu el şi cât a stat acolo, am mai păstrat legătura. El umblă în spital, şi era dificil, să umble aşa peste tot. A fost şi operat, a slăbit 10 kilograme, să sperăm că va fi bine. El este o persoană foarte discretă”, a adăugat Gina Matache.

Delia Matache, pregătită să devină mamă

Gina Matache a spus clar că fiica sa cea mare îşi doreşte. Este posibil ca Delia să se confrunte cu ceva probleme, iar mama sa a dat-o în acest fel de gol.

„Se gândește (n.r. să devină mamă), da. Își dorește, săraca. O să vină și la ea, când dorește Dumnezeu. S-ar putea să le treacă pentru că s-a consumat prăjitura cu Oana, să zic așa', a explicat Gina Matache, într-o emisiune TV.

Gina Matache a explicat că vede o schimbare în bine la fiica sa, aşadar acesta ar fi un moment perfect pentru a deveni mamă pentru prima oară.

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter