Tatăl Deliei s-a întors de pe Muntele Athos. A petrecut Paştele în familie

Publicat pe

Tatăl Deliei s-a întors de pe Muntele Athos. Momente unice au trăit de Paşte surorile Matache. Delia şi Oana au avut alături persoanele cele mai dragi lor, mama, soţii lor şi tatăl, Ion Matache. Toţi au făcut împreună o fotografie care a uimit pe toată lumea!

Tatăl Deliei şi al Oanei a revenit în România pentru a petrece Paştele alături de familia sa. Ion Matache se afla de ani de zile pe Muntele Athos. Iată că acum acesta se află alături de cei dragi.

Delia a postat de Paşte pe Instagram o imagine în care apare alături de soţul său, de sora Oana şi de cumnat, de nepoata Jessica, iar alături este mama şi tatăl său. Ion Matache nu mai are barbă, poartă costum, însă este destul de slăbit.

De aproximativ 5 ani, Ion Matache s-a retras la un schit de pe Muntele Athos. În acest timp, rareori a dat pe acasă. „Eram un om căruia îi plăcea să-şi trăiască viaţa prin cluburi şi restaurante, însă am realizat că totul era o pierdere de timp, că acele plăceri nu aduc nimic bun. Până la 40 de ani eram ateu. Abia atunci am învăţat prima dată «Tatăl Nostru». Era în anul 2004, când am luat contact pentru prima oară cu biserica. Un prieten mi-a povestit despre un preot din Piatra Neamţ, iar după ce l-am cunoscut pe acesta, viaţa mea s-a schimbat. Am intrat la părintele Gherasim, am intrat în sala de mese, unde se făcea rugăciunea. Eram nou-venit în grup. În momentul în care mi-a rostit numele, apoi pe cele ale fetelor mele şi pe al Georgetei, deşi mă văzuse prima oară, m-am blocat', povestea cu mai mulți ani în urmă tatăl Deliei.

Delia Matache se teme de cancer

Delia nu este însărcinată așa cum credea toată lumea, iar această întrebare deja a devenit obositoare pentru ea.

'Am vrut să postez ceva, dar am uitat. Mi se pare o chestie de bun simț să mergi să își faci un control din când în când. Mergeți și făceți-vă analize și aș vrea să rog oamenii să nu mai rămână surprinși când văd oameni că merg la doctor. Nu trebuie să mergi în ultimul stadiu de cancer. Nu înseamnă nici că mor, nici că am pățit vreo dramă. Mă duc să-mi fac analize pentru că nu vreau să am probleme în viitor. Vreau să trăiesc bine și frumos. Nu mergi la doctor doar când ești însărcinată.', a declarat Delia Matache.

Foto: Instagram

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter