Piesa ”Despacito” a fost ștearsă de pe YouTube. Motivul e neașteptat

Publicat pe de Diana Stamen

Nu este o glumă! Piesa 'Despacito' a fost ștearsă de pe YouTube, la doar cinci zile după ce reușise să fie cel mai vizionat videoclip de pe această platformă online. Se pare că melodia lui Daddy Yankee și Luis Fonsi a fost scoasă de pe YouTube în urma unui atac informatic.

Conturile de YouTube ale mai multor artiști au fost atacate de hackeri, iar pe lista celor care ar putea fi victime ale acestui atac informatic se află Drake, Shakira, Maroon5 și Katy Perry, întrucât videoclipurile lor erau postate de Vevo, anunță presa internațională. Dacă încercați să căutați pe YouTube melodia 'Despacito' aceasta nu va mai putea fi găsită. Videoclipul avea peste cinci miliarde de vizualizări, un număr colosal.

Hackerii se autointitulează „Prosox and Kuroi’sh'. Aceștia au scris sub videoclipuri  „Eliberați Palestina'. Piesa 'Despacito' a avut cele mai multe vizualizări din istoria YouTube-ului. Hitul 'Despacito' a fost lansat în ianuarie 2017 şi a doborât mai multe recorduri de audienţă, printre care şi numărul consecutiv de săptămâni petrecute pe primul loc în topul celor mai ascultate piese din Statele Unite.

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter