(P) Escapadă în fermecătoarea Asprovalta, perla din Marea Egee

Publicat pe

Grecia se mândreşte cu regiuni încântătoare, binecuvântate cu plaje întinse din nisip fin, scăldate de ape cristaline și încadrate de munţi împăduriți ce compun un tablou perfect de vacanţă. Peisaje idilice te aşteaptă şi în Golful Strymonikos, în apele de un turcoaz sclipitor ale Mării Egee, unde staţiunile Nea Vrasna şi Asprovalta sunt destinații ideale pentru întreaga familie.

Europa Travel te îmbie la un sejur liniştit de 6 nopți cu autocarul, într-o oază naturală superbă, aproape de plajă, unde te poţi bucura de linişte şi de tradițiile elene bine păstrate. Descoperă Asprovalta, stațiunea fermecătoare cu plaja aurie ce se unește cu Nea Vrasna, alături de Europa Travel – turoperatorul care te surprinde cu cel mai bun raport calitate/preț la toate pachetele de vacanță.

Asprovalta și Nea Vrasna, stațiuni ideale pentru un sejur în inima naturii

Unul dintre cele mai importante atuuri ale stațiunii Asprovalta  este apropierea de România, faţă de care o separă o distanţă de aproximativ 600 km, de la Giurgiu, ceea ce reprezintă o alegere ideală pentru familiile cu copii. Plaja de o lăţime impresionantă, acoperită cu nisip fin, auriu, este amenajată cu toate facilităţile, de la şezlonguri la umbreluţe, toalete şi duşuri, iar copiii se pot bucura de numeroasele locuri de joacă ce asigură distracția la orice oră.

Asprovalta, cunoscută şi ca „Valea Albă', se află la o distanţă de numai 500 metri de Nea Vrasna, motiv pentru care de cele mai multe ori sunt luate la pachet şi pot fi explorate împreună. De-a lungul plajei se găsesc numeroase cafenele şi restaurante, iar străzile principale ale oraşului adăpostesc de asemenea atât baruri şi taverne, cât şi buticuri şi magazine cu suveniruri. Oferta de activităţi din sezonul estival este îmbogăţită pentru toţi turiştii, de la sporturi acvatice la spectacole şi concerte, precum şi seri organizate cu muzică şi dansuri tradiţionale grecești.

Diversitate de atracţii în împrejurimi

Asprovalta se găsește la o distanţă de aproximativ 80 km de Kavala, unde poţi admira un fermecător oraş-amfiteatru, cu toate clădirile ce au vedere spre mare, iar de aici să pornești spre Thassos, insula de smarald cu peisaje de pus în ramă, ape de un verde deschis și munți acoperiți de pini. Tot la aproximativ o oră de mers cu mașina se găsește și Salonic, al doilea oraş ca mărime din Grecia unde neapărat trebuie să vizitezi Turnul Alb, Biserica Profetului Ilie și frumoasa Piață Aristotel.

În plus, touroperatorul Europa Travel vine şi cu o paletă complexă de excursii opționale. Poți porni într-o croazieră în împrejurimile Muntelui Athos sau la Meteora, două dintre cele mai importante atracţii religioase ale Greciei, complexe de mănăstiri înconjurate de peisaje naturale splendide.

De Geanina Ichim

Sursa foto: flickr.com

Oferte Speciale Sejur Asprovalta

Aparthotel El Greco 2* – Nea Vrasna  – tarife de la 369 lei/persoana, 6 nopti de cazare fara masa, transport autocar, asistenta turistica. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter