Stephan Pelger, primele declarații după ce a fost bătut cu bestialitate la Cannes

Publicat pe

Stephan Pelger, primele declarații. Creatorul de modă spunea pe contul sau că a fost bătut cu bestialitate la Cannes, una dintre locațiile lui de vacanță preferate. Se pare că atacatorii l-au maltratat și i-au furat bunurile. Acesta și-a luat inima în dinți și a reușit să dea câteva declarați după incidentul neplăcut.

Actul de bestialitate a fost săvârşit de două femei, acestea lovindu-l pe designer până a rămas inconștient, aruncându-l apoi dezbrăcat pe un câmp.

„Nu sunt singura victima din păcate. Căutam un taxi în momentul în care am fost împins într-o mașină. Nu știu dacă femeile respective m-au urmărit de la început pentru că eram îmbrăcat mai sofisticat, dar în general oamenii sunt urmăriți. Chiar și pantofii mi i-au luat. M-am trezit în câmp plin de sânge, m-a găsit o femeie și m-a dus la spital. M-au bătut, maltratat, m-au ținut cu piciorul de gât, o să fiu cusut pe față în seara asta. Mi-au furat toate bijuteriile și m-au lăsat chiar și fără pantaloni. Ele sunt căutate acum pentru tentativă de omor și furt. Este o situație foarte gravă. M-am trezit pe niște dealuri la Cannes, m-au tranchilizat, m-am trezit atunci când m-au împins, am vrut să sar din mașină în mers.

Vorbeau în magrebiană, nu erau franțuzoaice, auzeam ceva de pistol, am vrut să sar din mașină. M-au dus la o parcare și a început măcelul. Plângeam și voiam să le dau tot ce vor, mi-au luat tot. M-au lovit cu bocancii în față, pe spate, pe picioare. Eram dispus să le dau tot și nu au încetat. Ceasul de la mână valora câteva mii, vorbim de zeci de mii de euro. Poliția le urmărește acum prin camerele de filmat, dacă le găsesc vor fi acuzate pentru tentativă de omor. A fost o seară care a început bine și s-a terminat într-un mare coșmar.'

Deși Stephan a trecut prin momente critice, și-a găsit puterea de a trece mai departe și de a încerca să se recupereze. Iată aici povestea neplăcută prin care a trecut. 

Sursa foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter