Suma pe care Cristiano Ronaldo i-a plătit-o mamei surogat pentru gemenii săi

Publicat pe

Cristiano Ronaldo a devenit, săptămâna trecută, tată de gemeni. Fotbalistul are o fată și un băiat născuți de o mamă surogat din Statele Unite la care a apelat pentru a deveni din nou tată.

Ronaldo a intrat în rândul vedetelor care sunt părinți de gemeni, însă diferența este că mama copiilor săi nu este iubita sa, ci o femeie din SUA. Fotbalistul a ales deja numele celor mici, care vor fi botezați Eva și Mateo.

Suma plătită de acesta mamei surogat ar fi de 200.000 de euro, scrie El Mundo Deportivo, acesta fiind prețul pe care femeia l-ar fi cerut pentru a-i naște copiii lui Ronaldo.

La finalul acestei săptămâni, fotbalistul își va cunoaște gemenii, mama sa, Dolores Aveiro, fiind cea care a zburat spre America pentru a-i aduce pe cei mici.

Nu este prima dată când Ronaldo apelează la o mamă surogat. Fiul său în vârstă de 7 ani a fost născut tot de o mamă surogat din America.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Cristiano Ronaldo are gemeni. Cine este mama copiilor

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter