Cristiano Ronaldo are gemeni. Cine este mama copiilor

Publicat pe

Fotbalistul Cristiano Ronaldo ar fi devenit tată din nou, conform televiziunii din Portugalia, care a anunţat că atacantul lui Real Madrid are gemeni.

 

Micuţii au fost aduşi pe lume de o mamă purtătoare, la fel ca şi primul copil al fotbalistului. Aceştia s-au născut în data de 8 iunie şi au primit numele Eva şi Mateo.

 

Ştirea nu a fost confirmată în mod oficial, însă zvonurile legate de venirea pe lume a gemenilor au fost numeroase în ultima perioadă.

 

Un apropiat al fotbalistului declarase recent pentru The Sun că fotbalistul şi familia lui sunt nerăbdători să facă cunoştinţă cu noii membri ai clanului. „Îşi doreşte să păstreze discreţia asupra vieţii lui de familia, însă le-a spus apropiaţilor că micuţii trebuie să vină pe lume curând. El crede că a venit momentul pentru fiul lui mai mare să aibă fraţi alături de care să crească.'

 

Cristiano Ronlado are decâteva luni o relaţie cu Georgina Rodriguez, împreuna cu care s-a afişat la diverse evenimente, pe terenul de tenis şi alături de care a vizitat recent Disneyland-ul.

 

Foto: Hepta

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter