Jessica Chastain s-a căsătorit cu un aristocrat italian

Publicat pe

Actriţa Jessica Chastain în vârstă de 40 de ani s-a căsătorit în acest weekend în Italia cu Gian Luca Passi de Preposulo, iubitul ei, cu 6 ani mai tânăr, împreună cu care trăieşte o poveste de dragoste ce a început în urmă cu 5 ani.

 

Nunta a avut loc în apropiere de Veneţia, pe proprietatea deţinută de familia mirelui, Villa Tiepolo Passi, iar mirii le-au oferit invitaţilor lor şansa să petreacă un weekend de neuitat. Printre aceştia s-au aflat actriţa Anne Hathaway şi soţul ei, Adam Shulman, Emily Blunt sau Bianca Brandolini.

 

Jessica Chastain declarase recent că o eventuală căsătorie nu este atât de importantă pentru ea, însă aristocratul italian Gian Luca Passi a făcut-o să-şi schimbe părerea. În plus, actriţa a încercat să păstreze discreţia asupra acestei relaţii, pe covorul roşu alegând să apară de fiecare dată singură. Ultima dată ea a putut fi admirată pe covorul roşu al Festivalului de film de la Cannes, încheiat recent.

 

Cei doi miri au fost surprinşi în timp ce urcau intr-o barcă, actriţa putând o rochie roşie scurtă, accesorizată cu o pereche de botine aurii, cu toc.

 

Extrem de relaxat, Gian Luca le-a făcut cu mâna fotografiilor care au încercat să nu scape niciun detaliu din această ceremonie.

 

Mirele provine dintr-o familie veche italiană ale cărei rădăcini ajung până în anul 973, iar acum acesta lucrează pentru brandul Moncler. Jessica şi Gian Luca locuiesc împreună la New York din 2016.

 

Florentina Liutic, Foto: Hepta

 

Jessica Chastain s-a căsătorit cu un aristocrat italianJessica Chastain s-a căsătorit cu un aristocrat italian

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter