Simona Halep a revenit acasă: “Emoţional a fost greu după meci, am simţit că vine sfârşitul lumii pentru moment”

Publicat pe

Simona Halep a jucat sâmbătă finala de la Roland Garros pe care a pierdut-o în faţa jucătoarei letonei Jelena Ostapenko, iar acum jucătoarea română de tenis s-a întors acasă.

 

Simona Halep a reuşit un parcurs incredibil la Roland Garros, ea reuşind să ajungă pentru a doua oară în finala acestui turneu de Grand Slam. De astăzi, Simona Halep va urca pe locul 2 în clasamentul WTA.

 

La revenirea acasă, Simona Halep a făcut câteva declaraţii despre meciul dramatic susţinut împotriva Jelenei Ostapenko şi despre ce îşi doreşte în continuare:

 

„Mă simt ok, ce pot să zic: supărată, tristă, dar viaţa merge înainte. Emoţional a fost greu după meci, am simţit că vine sfârşitul lumii pentru moment, dar e o nouă zi şi o iau de la capăt. Cu siguranţă mă va ambiţiona să pot să trec de acest prag, am fost de două ori în finală şi nu am reuşit să câştig, poate a treia oară va fi cu noroc.

 

Nu mi s-a părut că am jucat rău, dar ea a jucat mai bine şi chiar m-a bătut. Nu ştiu care a fost greşeala, cred că ea a jucat bine, a făcut un tenis un pic inconştient, după părerea mea, a lovit foarte tare şi totul i-a intrat.

 

Au fost persoane importante acolo pentru mine, pentru cariera mea, m-au susţinut la fiecare minge. Mi-a părut rău că nu am putut să câştig, ca să le ofer o bucurie în plus, dar aşa e în tenis şi trebuie să merg mai departe', a spus Halep.

 

Vezi si:

Simona Halep a pierdut finala de la Roland Garros

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter