Sună periculos, trage fusta mai jos - Vedetele care au purtat fuste scurte la MTV Movie & TV Awards

Publicat pe

Premiile MTV Movie & TV au fost decernate duminică, în Los Angeles, la The Shrine Auditorium. Marele câștigător al serii a fost filmul „Beauty and The Beast' care a ieșit învingător la categoria „filmul anului', dar și la categoria „cel mai bun actor într-un film' prin Emma Watson.

Ca de fiecare dată, ținutele purtate de vedete pe covorul roșu au fost în centrul atenției. Rochiile lungi și sexy au fost preferatele divelor, însă rochiile scurte, mulate și cizmele lungi, peste genunchi au atras atenția și au fost votate ca fiind printre cele mai bune ținute de pe covorul roșu.

Gal Godot, Cara Delevingne, Madelaine Petsch sau Allison Williams au fost unele dintre cele mai sexy apariții de la MTV Movie & TV Awards, însă nu putem să nu admirăm și vedetele care au ales să își expună picioarele indiferent de greutate, așa cum a făcut-o Shannon Purser într-o rochie cu imprimeuri.

Iată cine sunt vedetele care au ales rochiile scurte și cum au arătat ținutele lor pe covorul roșu de la MTV Movie & TV Awards.

Sună periculos, trage fusta mai jos - Vedetele care au purtat fuste scurte la MTV Movie & TV AwardsSună periculos, trage fusta mai jos - Vedetele care au purtat fuste scurte la MTV Movie & TV Awards

Alexandra Popescu

Foto: Hepta, Northfoto

Citește și:

Cele mai hot cupluri de la Gala MTV Video Music Awards 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter