Sunt în plin divorț, dar se înțeleg mai bine ca niciodată. Care e adevărata relație dintre Brigitte și Ilie Năstase / EXCLUSIV

Publicat pe

Sunt în plin divorț, dar se înțeleg mai bine ca niciodată. Brigitte Sfăt și Ilie Năstase au luat-o pe drumuri diferite, însă au rămas foarte buni prieteni. Dacă atunci când încă erau împreună certurile și reproșurile apăreau mereu între cei doi, acum, după ce s-au despărțit, acestea au dispărut, ba chiar se înțeleg foarte bine ca și amici.

Ilie Năstase și Brigitte Sfăt ajunseseră să aibă o relație toxică, iar cei doi nu mai funcționau deloc împreună. Decât să stea într-o relație care nu mai funcționează și în care nu se mai simte fericită, Brigitte Sfăt a ales să pună punct căsniciei, iar de data asta definitiv. Vedeta a depus actele de divorț la Judecătoria Sectorului 1, după o căsnicie care a durat mai bine de 5 ani.

'M-a bucurat și pe mine când am văzut că mi-a luat apărarea. Suntem într-o relație de amiciție foarte bună. Suntem prieteni. Nu mai are de ce să-mi scoată ochii cu ce am făcut sau eu să-i scot ochii cu ce a făcut. Ne-am scos ochii unul altuia cât timp eram împreună. El nu mai poate să-mi spună nimic acum. Aici a fost marea problemă a noastră. Am ajuns să avem o relație toxică din cauza antecedentelor. E dificil.', a mărturisit Brigitte, în exclusivitate, pentru Revista VIVA!.

Brigitte Sfăt încă primește flori din partea lui Ilie Năstase

Chiar dacă au hotărât să divorțeze, Ilie Năstase este foarte atent cu încă soția lui. Brigitte Năstase a primit un buchet imens de trandafiri de la Ilie de ziua ei, chiar la trei zile după ce anunțaseră divorțul. Și de 1 Martie, vedeta a primit 51 de trandafiri de la fostul tensimen, i-ar fi luat mai mulți, dar aceștia erau toți pe care îi găsise la florărie la momentul respectiv. Brigitte și Ilie Năstase dau dovadă că există înțelegere și după ce se sfârșește o căsnicie, lucru pe care mulți oameni ar trebui să-l facă.

'De 1 Martie mi-a luat 51 de trandafiri. A venit și a sunat la ușă. De ziua mea, Ilie mi-a luat 201 trandafiri.', a mai declarat vedeta.

Brigitte Sfăt, de ziua ei cu trandafirii primiți de la Ilie

Brigitte Sfăt, de ziua ei cu trandafirii primiți de la Ilie

Ilie Năstase a ieșit în oraș cu o altă femeie

Este destul de clar că între Brigitte Năstase și fostul tenismen nu mai este nicio cale de împăcare. Recent, Ilie a fost surprins în oraș cu o altă domnișoară, care a fost confundată cu încă soția lui, Brigitte. În timp ce vedeta se afla în Milano cu treabă, Ilie Năstase a fost văzut la brațul unei femei, în București.

'Personal nu l-am văzut. A fost cu o fată și au crezut că sunt eu. Era într-o vineri. Eu am ajuns în seara aia la Milano. A doua zi m-am așezat la masă la un restaurant și am văzut pe internet un video și se discuta că noi divorțăm, dar suntem împreună. Eu eram în Italia. Nu eram eu. O fi vreo fată care mă copiază. El nu recunoaște. O fi vreuna care nu-l multumește.', a declarat Brigitte Sfăt, în exclusivitate, pentru Revista VIVA!.

Brigitte Sfăt și Ilie Năstase

Brigitte Sfăt și Ilie Năstase

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter