Claudia Pavel, despre viața după Exatlon, Cătălin Cazacu și problemele de sănătate - EXCLUSIV

Publicat pe

 

Recent întoarsă din competiția care i-a pus la încercare capacitățile fizice, Claudia Pavel ne-a povestit cum au fost cele cinci săptămâni în Republica Dominicană și cum va fi de acum înainte. În ciuda problemelor de sănătate cu care s-a întors din concurs, nu puține la număr, un lucru e sigur: există viață și după Exatlon. Am fost curioși dacă în această viață e loc și de Cătălin Cazacu…

 

Claudia la Exatlon

Claudia la Exatlon

Cum te-ai readaptat la viața de oraș, după o lună și ceva la Exatlon?

Viața mea s-a reîntors la normal, sunt foarte fericită că sunt acasă…a trebuit să mă adaptez la condițiile de acolo, acasă îmi este ușor, sunt fericită, cu familia mea, în casa mea.

Cum stai cu sănătatea, te-ai întors cu probleme?

Da, m-am întors cu ceva probleme..la stomac, la ficat, am o entorsă de gradul 2, dar, din fericire, nimic grav. Toate sunt rezolvabile.

Aici la Viva! știm foarte bine cât de atașată ești de băiețelul tău. Cum ai rezistat cinci săptămâni fără să îl vezi pe Noah?

Mi-a fost cel mai greu fără el, eu nu am mai plecat niciodată de lângă el până acum. L-am găsit fericit însă, mândru de mămica lui, m-a urmărit tot timpul la TV, a înțeles exact unde am fost plecată și de ce…mi-a venit sufletul la loc când l-am avut din nou în brațele mele.

Claudia Pavel și fiul ei, Noah

Claudia Pavel și fiul ei, Noah

 Tu ai plecat din competiție, Cătălin Cazacu a rămas. Se vorbește mult despre chimia dintre voi. Ce e între voi până la urmă, ce simțiți unul pentru altul?

Am spus că suntem buni prieteni înainte de toate. Nu pot vorbi în locul lui, dar eu cu siguranță țin la el, îi vreau binele și îmi doresc să fie fericit :). Așa cum le doresc tuturor oamenilor în general…

Între noi există în primul rând o relație frumoasă de prietenie, ne-am susținut unul pe celălalt acolo, ne-am atașat unul de celălalt, dar și de ceilalți colegi ai noștri, dată fiind circumstanța în care ne aflam. Sunt sigură doar de faptul că prietenia dintre noi va rezista și după acest show. Nu aș putea vorbi despre nimic mai mult pentru că nu poate nimeni să prezică viitorul.

Este adevărat că ai primit amenințări după emisiune?

Da, este adevărat, dar ar fi trist să mă gândesc înca la asta, am și uitat.  Am o viață, gen :). Îmi văd de treaba mea, că am treabă multă, trăiesc în prezent și niciodată în trecut!

Tocmai a fost eliminat Andrei Stoica din competiție. De fapt, tu te mai uiți la emisiune acum, după ce ai ieșit?

Da, când am timp, sigur că uit, îmi susțin colegii..Andrei Stoica este un mare campion, un prieten drag și sper din tot sufletul să nu aiba nimic grav la picior și să se refacă cât mai repede.

Ce ți-a plăcut și ce te-a dezamăgit la Exatlon?

Lăsând la o parte cancanurile și bârfele, experiența trăită acolo a fost una fantastică, unică și aș lua-o oricând de la capăt.

Există viață după Exatlon? 🙂

Există, clar! Filmez clip nou saptămâna asta, piesa se numește Muza ta și am mai multe proiecte de teatru și televiziune despre care nu pot vorbi încă…

Oana Popoiag

Foto: PR, arhiva Viva!

Citește și:

Nicoleta Luciu, mamă full-time. Vedeta a renunțat la un proiect important de dragul copiilor / EXCLUSIV

Sunt în plin divorț, dar se înțeleg mai bine ca niciodată. Care e adevărata relație dintre Brigitte și Ilie Năstase / EXCLUSIV

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter