SUPER GALERIE FOTO! Vedete în ținute de seară la Festivalul Brazilor de Crăciun

Publicat pe

Festivalul Brazilor de Crăciun, evenimentul caritabil în cadrul căruia brazi creați de vedete și designeri sunt licitați pentru sume fabuloase, cu scopul de a le da copiilor mai puțin norocoși șansa la educație, a ajuns la cea de-a 17-a ediție. Dress code-ul serii a fost black tie, iar vedetele s-au întrecut în ținute elegante.  

Festivalul devenit deja tradiție, așteptat în fiecare an cu nerăbdare de vedete, dar și de copiii din programele educaționale Salvați Copiii (nr. dedicate facilitării accesului la educație a micuților din medii devaforizate), a ajuns la cea de-a 17-a ediție. Se pare că 17 a fost un număr norocos, întrucât în cadrul licitației cu strigare a brazilor creați de vedete s-au strâns aseară 670.000 de euro, cea mai mare sumă adunată până în prezent în cadrul unei singure ediții.

Dacă anul trecut Pavel Bartoș a ridicat sala în picioare prin stilul său savuros de a prezenta, anul acesta gazda serii a fost Andreea Esca, care a deschis gala precizând că prima sa participare la Festivalul Brazilor de Crăciun s-a întâmplat pe când fiica sa, Alexia, prezentă și ea la eveniment, avea doar 4 ani.

'Îmi face plăcere să fiu aici după 13 ani, dar în același timp este foarte trist că sunt mulți copii care nu pot merge la școală și au nevoie de ajutorul nostrum', a completat vedeta.

Printre vedete care au creat brazi anul acesta s-au numărat Anca Lungu, Stephan Pelger, Doina Levintza, Cătălin Botezatu sau Răzvan Ciobanu.

SUPER GALERIE FOTO! Vedete în ținute de seară la Festivalul Brazilor de CrăciunSUPER GALERIE FOTO! Vedete în ținute de seară la Festivalul Brazilor de Crăciun

FOTO: Cristi Duminecioiu 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter