Valentina Pelinel, fericită de ziua ei! Imaginea emoționantă cu fiul său, Milan

Publicat pe

Bucurie mare în familia Valentinei Pelinel. Vedeta a împlinit 37 de ani, iar în această zi specială pentru ea, iubita lui Cristi Borcea este cu zâmbetul pe buze.

Astăzi, Valentina Pelinel are toate motivele din lume să fie fericită. Vedeta este sărbătorită, iar micuțul Milan are grijă ca mama lui să fie mereu cu zâmbetul pe buze. Iubita lui Cristi Borcea și-a făcut o poză cu fiul ei în brațe.

În imagine se poate observa un buchet imens de flori pe care Valentina Pelinel probabil l-a primit din partea tatăl copilului său. Se pare că blondina a sărbătorit de ziua ei, pentru că pe masa se pot vedea paharele de șampanie.

Nu doar Valentina Pelinel a fost sărbătorită, ci și micuțul Milan care a împlinit 18 luni. 'Bebeluș poznaș. Binecuvântarea mea. Fericire! Iubire', a scris vedeta pe una dintre rețelele de socialiazare. Prietenii virtuali ai Valentinei Pelinel s-au înghesuit cu urările pentru ziua ei.

Valentina Pelinel, mamă pentru prima dată

Fostul fotomodel a devenit mămică pentru prima dată pe 8 iunie 2016, iar tot atunci a confirmat faptul că Milan este băiețelul lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel este acum și mamă și tatăl pentru fiul lor, cât timp fostul acționat de la Dinamo este în spatele gratiilor.

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter