Tatăl lui George Clooney a dezvăluit adevăratul moment în care actorul s-a îndrăgostit de Amal Clooney

Publicat pe

George Clooney pare să nu fii spus întreaga poveste despre cum s-a cunoscut cu soția sa, Amal. Acum, cei doi și-au făcut părinții foarte fericiți după ce Amal a născut gemeni, așa că tatăl lui George a povestit pentru People momentul în care au cunoscut-o pe celebra avocată.

Știm despre George Clooney și Amal că s-au cunoscut în Italia, însă tatăl actorului a dezvăluit că încă de când a văzut-o prima dată pe Amal a știut că ea va fi aleasa inimii fiului său.

În 2013, George Clooney era la o întâlnire cu părinții și prietenii săi. La un moment dat își face apariția și Amal: „Nina și cu mine am fost cei care am răspuns la ușă atunci când a venit Amal. S-a prezentat și am început să vorbim. Evident, a fost foarte fermecătoare, superbă și foarte sigură pe ea, dar pe parcursul serii a fost foarte clar că există o bunătate în ea și că este o fire implicată', a povestit tatăl lui Clooney.

George era foarte absorbit de ea, a mai dezvăluit Nick: „La finalul cinei, m-am uitat la Nina și i-am spus <<Fii atentăăă, asta poate fi o problemă pentru acest tânăr>>'.

„M-am tot gândit pe parcursul timpului că atunci când prima întâlnire s-a terminat, soarta lui și a ei au fost pecetluite. Ea a fost atât de remarcabilă și se făcea remarcată în jurul ei. A fost mai diferit decât toate relațiile pe care le-am văzut la el, și le urmăresc pe toate încă de când avea 13 ani. Aceasta femeie tânără a însemnat ceva pentru el imediat. A fost extrordinar', a mai povestit tatăl lui George.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Tatăl lui George Clooney e foarte mândru de nepoții lui – „Gemenii sunt superbi!'

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter