Tavi Clonda încearcă să uite de moartea tatălui. Artistul îşi ocupă timpul cu diferite activităţi

Publicat pe

Tavi Clonda încearcă să uite că în urmă cu trei zile tatăl său a trecut în nefiinţă. Cel care i-a fost mereu alături s-a stins din viaţă şi i-a lăsat un gol imens. Acesta încearcă să îşi vadă de viaţa sa, chiar dacă durerea este mare!

Ziua de 15 octombrie a fost şi va fi în continuare o zi de doliu pentru familia lui Tavi Clonda. Tatăl artistului a murit. El a trecut printr-un moment de mare cumpănă, sentimentele pentru părintele său erau imense. Mereu l-a sprijinit, l-a încurajat, i-a dat cele mai bune sfaturi pentru a deveni omul care este astăzi.

Ca de la tată la tată, Tavi Clonda a primit cele mai bune îndrumări. Cântăreţul are un copil, pe micuţa Bella Victoria Margot.

Iată că acum, la trei zile de la moartea părintelui, Tavi şi-a reluat activitatea în mediul online. A postat o imagine pe Instagram în care face mişcare. Se pare că acesta este modul în care încearcă să uite de tatăl său trecut în nefiinţă. În fotografie poartă o bluză neagră şi pantaloni roşii. Este în doliu, şi-a lăsat şi barbă. Alături de poză a avut şi un mesaj:

„Putina miscare la ceas de seara…✌🏼🙏🏻”, a transmis el.

Tatăl lui Tavi Clonda a murit

Tavi Clonda a făcut anunțul trist pe 15 octombrie. Tatăl cântărețului s-a stins din viață. Oamenii i-au lăsat zeci de mesaje de condoleanțe și sunt alături de Tavi Clonda.

‘De azi tata nu mai e printre noi… s-a dus într-o lume mai bună și mai liniștită! Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace! Drum bun, dragă tată…’, a scris Tavi Clonda pe una dintre rețelele de socializare.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter