Milionarul Cristi Borcea nu a scos un ban din buzunar pentru nunta cu Valentina Pelinel. Cine a plătit totul?

Publicat pe

Nunta lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel a fost una desprinsă din povești. Cei doi au făcut cununia religioasă în Budapesta, iar tot evenimentul a fost organizat de nașul lor, Marius Vizer, soțul Irinei Nicolae. Milionarul Cristi Borcea nu a scos niciun ban din buzunar pentru nunta cu Valentina Pelinel.

Pe data de 12 septembrie, Valentina Pelinel devenea oficial doamna Borcea, iar tot atunci aceasta a declarat că este însărcinată cu gemeni. Cununia civilă a luat pe toată lumea prin surprindere, totul a fost ceva discret, iar la starea civilă au fost prezenți doar apropiații. Pe 30 septembrie a avut loc și cununia religioasă, în Budapesta.

La petrecere nu au fost mai mult de 40 de invitați. Cei care au fost prezenți la eveniment au fost cazați la un hotel de cinci stele din Ungaria. Cununia religioasă s-a desfășurat la Mănăstirea „Sfântul Ioan Botezătorul', din Budapesta și a fost oficiată de părintele David Pop, în limba română.

Evenimentul a avut loc într-un restaurant de lux din Budapesta, Gundel, acolo unde au făcut nunta și Marius Vizer și Irina Nicolae, nașii lui Cristi Borcea și ai Valentinei Pelinel. Pentru închirierea acestui restaurant, care are o istorie de 100 de ani, se zvonea că Cristi Borcea a scos din buzunar 15.000 de euro, însă adevărul este altul.

Marius Vizer este cel care a plătit nunta lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel. Meniul de la petrecere costa 200 de euro, iar la restaurantul la care cei doi au făcut nunta a mâncat și Regina Elisabeta a Marii Britanii.

'Am vorbit cu naşul, cu Marius Vizer, mi-a zis că eu nu trebuie să am grijă de nimic. Eu am fost precum unul dintre invitaţi. Totul a fost asigurat de el, le mulţumesc pe această cale, lui şi soţiei sale, a fost o nuntă de vis. Mi-a făcut o mare surpriză, aducând una dintre formaţiile mele preferate, Ricchi e Poverri, m-a dat gata cu asta. (…) Habar n-am! Naşii s-au ocupat de tot. Îţi dai seama că nu mi-au cerut ceva. Totul a fost ca la carte, de 5 stele.', a declarat Cristi Borcea pentru Libertatea.

Citește și: Cristi Borcea își dorește să rămână toată viața cu Valentina Pelinel: 'E ultima femeie'

Citește și: Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntă

FOTO: Facebook, Libertatea

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter