Ținuta Reginei Elisabeta a-II-a la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle. Soțul său a însoțit-o

Publicat pe de Cristina Pîrvu

Ținuta Reginei Elisabeta a-II-a la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle. Ultima care și-a făcut apariția la nunta nepotului său a fost Regina Marii Britanii. Așa cum este tradiția, ea a pășit în Castelul Windsor alături de soțul său! Apariția este de fabuloasă!

La ora 14.00, Regina Elisabeta a II-a a ajuns la Castelul Windsor unde Meghan Markle și Prințul Harry devin soție și soț. Vedete de la Hollywood, membri ai casei regale, prieteni, familia și apropiații sunt prezenți la evenimentul anului. Regina a impresionat prin ținuta sa deosebită, de data aceasta a ales un complet verde, pal. Sacoul și fusta au fost accesorizate cu o pălărie de aceeași nuanță. Aceasta nu a fost simplă, ci asortată cu pene mov, culoarea anului. Bijuteriile sunt prețioase!

Este evident faptul că Regina Elisabeta a II-a, deși are o vârstă înaintată, continuă să fie în pas cu moda. A ales nuanțele anului, în special movul. Printul Phillip, soțul său în vârstă de 96 de ani, i-a fost alături. Deși s-a retras din viața publică, el nu a putut rata nunta nepotului său. A purtat un costum foarte elegant, sobru.

Pe durata ceremoniei religioase, regina nu a fost filmată. În drepta lui Harry a stat întotdeauna fratele său, urmat de Prințul Charles, tatăl său. În stânga lui Meghan Markle a stat mama sa, emoționată. Ea a plâns pe toată durata slujbei.

Priviți apariția spectaculoasă a reginei!

Ținuta Reginei Elisabeta a-II-a la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle. Soțul său a însoțit-oȚinuta Reginei Elisabeta a-II-a la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle. Soțul său a însoțit-o

Cine sunt părinții lui Meghan Markle

Puțini știu cum arată părinții miresei, Meghan reușind să-și pună familia la adăpost de indiscrețiile presei… Cei doi frați vitregi ai ei, Thomas Markle Jr. și Samantha Grant, fac excepție, ambii dând declarații în presă care nu îi onorează deloc, acesta fiind probabil și motivul pentru care sora lor mai mică nu i-a invitat la nuntă. În schimb, mama actriței participă la nuntă. Nu mai este un secret pentru nimeni că Meghan provine dintr-o familie birasială. Thomas W. Markle, tatăl lui Meghan, are origini olandeze și irlandeze. Născut în 1945, tatăl actriței a lucrat ca director de lumini pentru show-uri TV importante, inclusiv Familia Bundy și General Hospital – în 2011 acesta câștigând și un Premiu Emmy pentru contribuția adusă în cadrul acestui serial.

Foto: Hepta, Captură TV 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter