Top 10 vedete care au purtat Givenchy

Publicat pe

Sunt zeci de vedete care au purtat Givenchy pentru unele dintre cele mai importante evenimente la care au participat. Vedetele internaționale au arătat impecabil pe covorul roșu în ținute spectaculoase marca Givenchy. 

Beyonce este una dintre acele vedete care au purtat Givenchy de cele mai multe ori. Vedeta internațională și-a făcut apariția în creații spectaculoase pe covorul roșu la evenimente importante. Adele, Bella Hadid, Emma Stone, Kim Kardashian și Nicole Kidman sunt câteva dintre multele vedete au purtat ținute marca Givenchy.

Hubert de Givenchy, faimosul designer de modă, a murit

Hubert de Givenchy s-a stins din viață la vârsta de 91 de ani. Celebrul creator de modă a murit în somn, iar vestea tristă a fost dată de partnerul său, Philippe Venet.

Designerul francez a fondat casa de modă cu acelaşi nume în 1952. Hubert de Givenchy este cel care a creat faimoasa rochie neagră purtată de Audrey Hepburn în Mic dejun la Tiffany'. Celebra actriţa i-a fost, de altfel, prietenă, iar ţinutele pe care le-a creat pentru aceasta au revoluţionat moda internaţională.

Top 10 vedete care au purtat GivenchyTop 10 vedete care au purtat Givenchy

FOTO: Hepta

Diana Stamen 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter