Un nou show la Antena 1 - "The Four - Cei 4"

Publicat pe

Un nou show la Antena 1. Postul de televiziune a anunţat că în curând un nou show se lansează în grila lor de programe. „The Four – Cei 4” este o nouă competiţie de talente care va avea în juriu numai nume celebre din industria muzicală. 

Juriul îi va prezenta chiar din prima ediţie pe cei patru cei mai buni. Dacă în mod normal finalistul unei competiții este așteptat de-a lungul mai multor ediții, noua provocare a 'The Four – Cei 4' va fi, întocmai ca în industria muzicală, ca cei aleși să își păstreze locul deja câștigat și să devină mai buni de la o săptămână la alta.

În fiecare ediție a emisiunii, noi challengeri, tineri muzicieni talentați și dornici să le ia locul, îi vor provoca, astfel că niciunul dintre 'Cei 4' nu va fi în siguranță! Iar dacă pentru a obține șansa de a provoca pe cineva la duel fiecare nou-venit are nevoie de toate cele patru voturi ale juraților, scaunul acestuia îl poate avea doar dacă reușește să cucerească inimile publicului.

Lupta pentru a rămâne unul dintre 'Cei 4' vine însă și cu o mulțime de avantaje! Cu fiecare săptămână în plus în care reușesc să își păstreze scaunul, aceștia vor beneficia de sprijinul celor mai buni din acest domeniu și vor avea ocazia să lucreze cu specialiștii industriei muzicale românești.

Macanache este prezentatorul emisiunii 'The Four – Cei 4'

Lansat în muzică în 2015, Macanache a devenit repede cunoscut și apreciat pentru rimele sale în stilul liber, iar 2018 aduce pentru acesta o nouă provocare: va prezenta 'The Four – Cei 4', în curând, la Antena 1.

'Mi se pare un show direct, scurt și la obiect. E simplu: cine e cel mai bun, câștigă! Mi se pare interesant, mai ales că eu am mai fost prezentator la unele battle-uri de rap, dar fără atât de multe camere. E o experiență nouă, care abia aștept să înceapă, acum sunt multe informații pe care încerc să le asimilez', spune Macanache despre prima sa experiență în postura de prezentator. Iar jurații îl încurajează și ei: 'Cheloo mi-a spus să stau relaxat, să fac ce fac eu mereu'.

Juriul emisiunii 'The Four – Cei 4'

Cu ani de experiență în industria muzicală, prezenți în topurile de specialitate și pe scenele din întreaga țară, și chiar și pe cele internaționale, Antonia, Feli, Carlas Dreams și Cheloo sunt cei care vor decide cine merită să fie 'The Four – Cei 4'.

Cu o experiență de aproape zece ani în industria muzicală, Antonia a reușit să domine topurile, dar și playlisturile radiourilor din România, iar acum patru finaliști 'The Four – Cei 4' vor putea profita de sfaturile sale. Alături de Antonia, la pupitrul de jurat, dar și în topuri, Feli se bucură de statutul de cântăreață, dar și de acela de compozitoare și își scrie propriile piese încă din adolescență.

Latura masculină a juriului 'The Four – Cei 4' este reprezentată de Cheloo și Carlas Dreams, doi artiști care și-au construit carierele în timp și cu răbdare, fără să accepte compromisuri în ceea ce privește identitatea lor muzicală.

Foto: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter