Tratament special pentru Zina Dumitrescu la azil. Creatoarea de modă nu mai întreabă de fiul ei

Publicat pe

De mai bine de șase ani, Zina Dumitrescu trăiește într-un cămin de bătrâni din localitatea Ghermănești. Creatoarea de modă nu mai întreabă de ceva timp de fiul ei, Cătălin Negreanu. Băiatul său locuiește în Elveția, iar mama Zina, așa cum o știe toată lumea este vizitată doar de prieteni.

Chiar dacă locuiește la azil, Zina Dumitrescu are parte de un tratament special acolo. Directorul instituţiei, Ion Cassian, a declarat pentru click.ro, că vor să o ducă pe mama Zina la munte pentru câteva zile. Nu am reuşit să mergem la mare, aşa că ne-am gândit să mergem două zile la munte. Mă bucur că Zina Dumitrescu e sănătoasă şi că nu a mai avut probleme', a spus acesta.

De o bună perioadă de timp, Zina Dumitrescu nu a mai plâns de dorul băiatului ei și nici nu a mai cerut să îl sune. De băiat nu mai ştiu nimic, nu mi-a zis că îi este dor de el, nici nu mi-a zis să îl sun. Are şi ea demnitatea ei de mamă. Acum ştiu că vrea să îi trimită Dana Opsitaru, fosta ei elevă, nişte hăinuţe de toamnă-iarnă, să îşi reînnoiască garderoba', a declarat Ion Cassian.

Dana Opsitaru, prima mare dragoste a lui Cătălin Botezatu, are acum grijă de Zina Dumitrescu. Manechinul îi trimite haine mamei Zina. Chiar și Valentina Pelinel merge să o viziteze pe creatoarea de modă. La 81 de ani, Zina Dumitrescu a rămas aceeași femeie cochetă, chiar dacă se află într-un cămin de bătrâni.

Zina Dumitrescu a fost internată, în 2014, de fiul ei Cătălin, într-un azil de bătrâni, unde acesta plătește lunar 2.500 de lei pentru întreținerea ei. Apropiații designerului susțin că aceasta suferă de Alzheimer.

Citește și: Cătălin Botezatu ia pastile cu pumnul după operaţia la inimă. „Urmez un tratament”

FOTO: Libertatea

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter