Travis Scott, furios după ce Tyga a felicitat-o pe Kylie: ”Stai departe de copilul meu”

Publicat pe

Travis Scott își ia în serios rolul de tată, însă nu-l scapă din ochi pe Tyga, fostul iubit al lui Kylie Jenner. Artistul s-a înfuriat după ce iubita lui a primit un mesaj din partea lui Tyga.

Dacă pentru unii este ușor să rămână prieteni după o relație, pentru Tyga și Kylie Jenner este imposibil. Travis Scott, în vârstă de 25 de ani, s-a enervat la culme după ce a aflat că Tyga i-a trimis lui Kylie un mesaj prin care o felicita pentru naștere.

'Tyga i-a spus că este foarte fericit pentru ea, știind că și-a dorit dintotdeauna un copil. Tyga i-a mai spus că este sigur că va fi o mama minunată. A fost scurt, dulce și la sfârșit i-a spus că îi e dor de ea și că speră că îi va întâlni fetița', au declarat surse apropiate lui Kylie pentru hollywoodlife.com.

Kylie Jenner și Tyga

Kylie Jenner și Tyga

Se pare că mesajul transmis de Tyga nu a fost deloc pe placul lui Travis Scott. 'Travis și Kylie au avut o discuție aprinsă după ce a primit mesajul de la Tyga. Travis a fost furios în urma mesajului primit de la fostul iubit și i-ar fi spus lui Kylie să-i transmită acestuia să stea departe de copilul lui', a mai dezvăluit aceeași persoană.

Travis Scott este foarte protector cu noua lui familie și nimeni nu-l poate blama pentru asta. Artistul se străduiește să facă tot ce-i stă în putere să fie un tată bun pentru micuța Stormi.

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter