Travis Scott plănuiește să o ceară în căsătorie pe Kylie Jenner. Cum va arăta inelul de logodnă

Publicat pe

Travis Scott plănuiește să o ceară în căsătorie pe Kylie Jenner chiar de ziua ei. O sursă apropiată celebrului rapper a dezvăluit că un inel prețios o așteaptă pe proaspăta mămică. Cu siguranță surpriza va fi una foarte mare pentru Kylie.

Ziua de naștere a lui Kylie Jenner va fi pe 10 august, când aceasta va împlini 21 de ani, iar aceasta ar putea primi un cadou total neașteptat. Potrivit informațiilor apărute în presa internațională, Travis Scott plănuiește să o ceară în căsătorie pe mama fetiței sale. O sursă apropiată artistului a declarat că acesta se pregătește pentru o cerere în căsătorie ca la carte. 'Se gândește să se pună în genunchi în fața ei chiar de ziua ei de naștere și să o ceară în căsătorie cu un inel uriaș', a apus aceeași sursă.

 De când cei doi au împreună un copil, relația lor este mult mai frumoasă, iar micuța Stormi i-a apropiat foarte mult. 'El o iubește pe Kylie din toată inima și faptul că au un copil împreună i-a apropiat și mai tare. Travis ar fi cumpărat un inel cu un diamant mare și își dorește din tot sufletul să o impresioneze pe Kylie. El i-a cerut sfaturi lui Kanye pentru inelul de logodnă și cum  să o ceară', a declarat sursa citată mai sus, potrivit hollywoodlife.com.
Travis Scott și Kylie Jenner

Travis Scott și Kylie Jenner

Citește și: Kylie Jenner e pe cale să devină cea mai tânără miliardară din istorie. L-a întrecut pe Mark Zuckerberg, mogulul Facebook!

Citește și: Naturală din nou! Cum arată Kylie Jenner fără acid hialuronic în buze

FOTO: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter