Valentina Pelinel, Carmen Brumă și Giulia, împreună la SPA

Publicat pe
Valentina Pelinel, Carmen Brumă și Giulia, împreună la SPAValentina Pelinel, Carmen Brumă și Giulia, împreună la SPA

Vedetele și-au încărcat bateriile după o zi plină petrecând câteva ore de răsfăț la spa. Carmen Brumă, Valentina Pelinel sau Giulia au avut de ales între patru ritualuri. Judecând după zâmbetele din fotografii, au ales foarte bine.

 

O altă zi nebună din săptămână s-a încheiat pentru câteva celebrități cu o sesiune de răsfăț. Vedete precum Valentina Pelinel, Carmen Brumă sau Giulia au fost invitate la spa, unde au avut parte de o experiență complexă, alegând între patru ritualuri pentru trup, minte și suflet. Întâmplător, majoritatea norocoaselor care au încercat noile tratamente sunt mame, 'meserie' ce ocupă mai tot timpul liber, așadar câteva ore de respiro, în halat și papuci de spa, le-au prins foarte bine. La final, pentru ca răsfățul să fie complet, invitatele au savurat un desert delicios.

 

După ce au testat noile ritualuri Babor Spa, (disponibile la Centrele Silhouette) vedetele și-au exprimat încântarea pe rețelele sociale.'De departe cel mai relaxat și relaxant eveniment la care am participat', a declarat Carmen Brumă, care a venit la eveniment într-o ținută dominată de roșu, culoare pe care pare să o prefere în ultima vreme. Giulia a povestit că experiența wellness înainte de o sesiune la studio a fost fantastică, în vreme ce Adina Halas a mărturisit cum masajul Reshaping a fost perfect după o zi încărcată.

Citește și:

Kirsten Dunst este însărcinată! Primele imagini cu burtica de gravidă

Caroline Wozniacki este însărcinată? Reacţia uimitoare a sportivei

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter