Valentina Pelinel este mereu cu gândul la Cristi Borcea! Mesajul transmis de ziua lui: ”Tu știi...”

Publicat pe

El se află în spatele gratiilor, iar ea este acasă cu copilul. Deși este o zi specială în familia lui Cristi Borcea, problemele îi separă. Astăzi este ziua de naștere a fostului acționar de la Dinamo.

Valentina Pelinel nu a uitat de tatăl copilului său, așa că i-a transmis un mesaj public. 'La mulți ani, dragostea mea! Noi te iubim și te pretuim în fiecare zi ca și cum ar fi ziua ta! Tu știi cel mai bine și simți cât de mult te iubim și cât de uniți suntem la bine și la rău! Ești viața noastră! La mulți ani!', a scris vedeta pe una dintre rețelele de socializare.

Blondina îl crește singură pe băiețul lor, Milan, și îl așteaptă acasă cu nerăbdare pe Cristi Borcea. Valentina Pelinel nu a ținut cont de faptul că bărbatul se află în spatele gratiilor și a făcut un copil cu el.

Cristi Borcea a venit acasă de sărbători

De sărbători, fostul acționar de la Dinamo a avut voie să veni acasă câteva zile, motiv de bucurie pentru Valentina Pelinel, dar și pentru Milan. „Valentina a avut parte de un cadou neașteptat de ziua ei! Bărbatul pe care îl iubește a beneficiat de clemență din partea directorilor de la Penitenciarul Jilava, care i-au acordat șansă de a fi alături de partenera să de viață și de băiețelul lui pentru o perioada scurtă de timp! Fostul acționar al dinamovistilor a respectat protocolul, astfel că șederea lui la vila din Pipera a fost un mare secret, drept dovadă că nimeni nu a știut că ieșit din pușcărie. Omul a fost extrem de discret și, pe întreaga perioada, nu a părăsit domiciliul', au dezvăluit persoane apropiate afaceristului, notează aceeași sursă.

Valentina Pelinel este mereu cu gândul la Cristi Borcea! Mesajul transmis de ziua lui: 'Tu știi...'Valentina Pelinel este mereu cu gândul la Cristi Borcea! Mesajul transmis de ziua lui: 'Tu știi...'

FOTO: Facebook

Diana Stamen 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter