Regina recunoaște: la Palatul Kensington, Prințesa Charlotte e șefa, iar Prințul George se conformează!

Publicat pe

Prințul George va fi, cândva, viitorul Rege al Angliei, însă asta nu o oprește pe Charlotte, surioara lui, să facă pe șefa cu el, povestește, amuzată, străbunica lor, Regina Angliei.

 

Prințul George și Prințesa Charlotte - dragoste de frați

Prințul George și Prințesa Charlotte – dragoste de frați

Săptămâna trecută, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, a vorbit pentru prima oară despre relația specială dintre strănepoții ei, copiii Prințului William și ai Ducesei de Cambridge, Kate Middleton. Suverana a povestit, amuzată, că, deși are doar doi ani, mica Charlotte este cea care are ultimul cuvțnt de spus în relația cu fratele ei, George.

 

Regina și nepoții ei preferați.

Regina și nepoții ei preferați.

 

Regina a făcut aceste dezvăluiri în timpul discuției pe care a purtat-o cu o școlăriță de 10 ani, Emily Clay, și cu familia ei, pe domeniul Saringham, din Norfolk. Conform People, suverana a premiat-o pe puștoaică pentru un proiect de educație religioasă efectuat la școală, oferindu-i o biblie semnată. (Coincidența a făcut ca același premiu să fie primit și de tatăl fetiței pe vremea când era elev, în 1990.)  În timp ce îi oferea Biblia, Regina a întrebat-o pe fetiță dacă are grijă de sora ei mai mică. Mama lui Emily a replicat râzând: „Este exact invers!'

 

Prințul William, ducesa de Cambridge, Prințul George și Prințesa Charlotte – portret de familie.

Prințesa Charlotte este cu ochii pe George!

Spre surpriza celor prezenți, Regina a răspuns: „La fel e și cu Charlotte și George'. Aparent, în felul ei absolut adorabil, micuța Charlotte face pe șefa cu fratele ei mai mare – „este cu ochii pe el' și îi place să-l supravegheze îndeaproape. În mod cert, firile diferite ale celor doi frați încep să se definească și să se distingă, după spusele apropiaților Charlotte fiind mult mai fâșneață și mai sociabilă decât era George la vârsta ei. Totuși, nu este exclus ca tendința micuței de a face pe șefa cu fratele ei mai mare să aibă o explicație mult mai simplă, comportamentul fiind cunoscut în psihologie drept „sindromul celui de-al doilea copil'. Ori Charlotte e geloasă pe fratele ei mai mare și vrea să atragă atenția, ori îl vrea doar pentru ea… Cert este că mica Prințesă are un comportament adorabil, chiar dacă dă dovadă de o grijă ieșită din comun în privința fratelui ei.

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter