Valentina Pelinel, mai sinceră ca niciodată după ce Cristi Borcea nu a fost eliberat din închisoare: ” Nu e uşor, mai ai momente de picaj!”

Publicat pe

Valentina Pelinel a dezvăluit că îi este dificil să îl crească pe Milan departe de tatăl său, de Cristi Borcea. Vedeta a spus că nu îi este deloc uşor deoarece tatăl fiului său de află în închisoare.

Pe lângă aceste dezvăluiri, vedeta este fericită că s-a retras din lumina reflectoarelor şi apare destul de rar, atunci când consideră că are lucruri importante de transmis.

„Îmi place foarte tare lumea asta în care am intrat acum. Sunt fericită de decizia pe care am luat-o de când l-am născut pe Milan ( aceea de a nu participa la evenimente mondene). Eşti altfel când eşti mamă, altfel gândeşti. Nu e uşor, mai ai momente de picaj, în situaţia noastră”, a  spus Valentina Pelinel.

Vedeta a mai povestit în trecut faptul că Milan seamănă izbitor cu tatăl său.

„Așa cum mi-am dorit eu foarte tare, a luat ochii albaștri de la tati. Faptul că nu are stare, deci comportamentul lui e tot Cristi. E foarte agitat, să realizeze el tot, e ambițios. Foarte mulți spun că seamănă leit cu tati. Eu zic că seamănă și cu mine. Are năsucul meu, parcă și buzele mare”, a spus Valentina Pelinel la TV.

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter