Adelina Pestrițu și Ilinca Vandici, cele mai hot apariții de la gala premiilor Radar de Media. Iată ce ținute au ales vedetele

Publicat pe

Joi au fost decernate premiile Radar de Media, așa că vedetele și-au pus cele mai frumoase și sexy ținute și au pășit pe covorul roșu. Mai mult, foarte multe vedete au fost nerăbdătoare să primească și un trofeu.

Ilinca Vandici, Adelina Pestrițu sau Ana Maria Barnoschi au fost cele mai hot apariții ale serii și au întors toate privirile. Și dacă Adelina a purtat o fustă transparentă în părți, mulată și o bluză transparentă cu o bluziță mică, din paiete în loc de cravată, Ilinca Vandici, a luat și premiul pentru „cea mai sexy vedetă feminină', deși a devenit mămică în urmă cu câteva luni. Vedeta a strălucit într-o rochie scurtă, neagră. De un trofeu s-au bucurat și Adela Popescu și Cove, care au câștigat la categoria „cea mai bună emisiune tv'.

Iată cum s-au îmbrăcat vedetele la premiile Radar de Media și cine a avut cea mai îndrăzneață ținută!

Adelina Pestrițu și Ilinca Vandici, cele mai hot apariții de la gala premiilor Radar de Media. Iată ce ținute au ales vedeteleAdelina Pestrițu și Ilinca Vandici, cele mai hot apariții de la gala premiilor Radar de Media. Iată ce ținute au ales vedetele

Alexandra Popescu

Foto: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter