Shakira a dezvăluit de ce s-a mutat din casa în care locuia cu Gerard Pique. A fost chiar pe punctul de a renunța la cariera muzicală

Publicat pe

Se despart sau nu Shakira și Gerard Pique? Asta a a fost întrebarea care a stat pe buzele tuturor în ultimul timp, mai ales că tabloidele scriau că artista și-ar fi luat bagajele și s-ar fi mutat din casa în care stătea cu fotbalistul.

Și chiar s-a mutat, însă nu din cauză că s-ar fi despărțit de Pique, ci din cauza rozătoarelor care nu îi dadeau pace și din cauza cărora a fost pe punctul de a renunța și la cariera muzicală.

După ce a vorbit deschis despre relația sa cu fotbalistul Barcelonei, clarificând zvonurile despre despărțire, acum Shakira a vorbit deschis și despre motivul pentru care a plecat din căminul conjugal și l-a lăsat pe Pique singur. Se pare că, din cauza unor șobolani care i-au invadat casa, venind de la o fermă din apropiere, aceast a fost nevoită să se mute pentru că nu se mai putea concentra. Mai mult, nu își putea compune melodiile, ceea ce a determinta-o să se gândească și la încheierea carierei muzicale, însă iubitul ei i-a fost aproape și a încurajat-o să continue.

Shakira a precizat că o echipă care oferă servicii specializate de exterminare a rozătoarelor se ocupă deja de problemă, așa că în curând va reveni, împreună cu cei doi copii, în căminul conjugal.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter