Pamela Anderson a pozat nud la 50 de ani. Pictorial de infarct!

Publicat pe

În anii 90, Pamela Anderson, blonda cu forme voluptuoase și costum roșu de baie din celebrul serial „Baywatch, a înflăcărat imaginația întregii populații masculine a planetei. 17 ani mai târziu, protagonista a 14 coperte Playboy a pozat nud la 50 de ani, afișând un trup perfect.

 

Actriță, model și activistă pentru drepturile animalelor, Pamela Anderson, chiar dacă și-a mai pierdut din farmecul de iepuraș Playboy, încă este super-sexy la 50 de ani și nu se sfiește să arate asta. Dacă după „Baywatch vedeta a trecut prin niște perioade negre, în care a încercat să-și păstreze tinerețea cu orice preț prin intermediul operațiilor estetice, rezultatul fiind de multe ori înspăimântător, în cele din urmă se pare că a găsit un echilibru, iar faptul că și-a acceptat vârsta a dat rezultate.

 

Recent, Pamela le-a dat replica, pozând pentru un pictorial de infarct, celor care o acuzau că și-a distrus trupul și fața din cauza intervențiilor estetice, dovedind astfel că, la 50 de ani, este în perfectă formă și că arată cu cel puțin 20 de ani mai tânără. Desigur, aici se vede și talentul lui David La Chapelle, unul dintre cei mai influenți fotografi ai momentului, care i-a găsit Pamelei un partener pe măsură, pe Sergei Polunin, supranumit și cel mai mare dansator în viață, rezultatul fiind absolut spectaculos.

 

Dacă pe copertă goliciunea celor doi este abil mascată, în interiorul revistei, cititorilor nu le mai este ascuns niciun detaliu, Pamela apărând în costumul Evei și cu un hair-styling ce amintește de celebra Marilyn Monroe, cu care a fost adeseori comparată. Deși fotografiile sunt extrem de explicite, fotograful nu a depășit nicio clipă linia subțire ce desparte arta expunerii unui nud de pornografie, rezultatul depășind așteptările tuturor. Se poate spune că abia acum, la 50 de ani, Pamela Anderson a creat din nuditate un spectacol senzațional. „Bomba sexy' și „băiatul rău' al baletului au fost mai sexy și mai expresivi ca niciodată, și asta fără prea multe artificii. Vă invităm să vă convingeți urmărind galeria foto!

 

Pamela Anderson a pozat nud la 50 de ani. Pictorial de infarct!Pamela Anderson a pozat nud la 50 de ani. Pictorial de infarct!

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Instagram (@kingkongmagazine) 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter