Valentina Pelinel, primele declarații despre botezul fiului ei

Publicat pe

Valentina Pelinel a vorbit pentru prima dată despre botezul lui Milan, care a avut loc la începutul lunii mai. Deși și-a dorit să țină totul secret, Cristi Borcea fiindu-i alături în acest moment important, Valentinei nu prea i-a ieșit.

Odată cu botezul lui Milan presa a surprins și prima apariție a Valentinei Pelinel la brațul lui Cristi Borcea. Cei doi și-au dorit ca totul să se petreacă în mare secret, așa că nici petrecerea nu a fost una grandioasă, ci o simplă masă cu prietenii.

„La noi a fost ceva foarte liniştit, mai mult ca o masă în familie, foarte puţini prieteni. Noi ne-am dorit să-l botezăm în biserică. Am vrut să fie ceva discret, secret, dar nu ne-a ieşit', a spus Valentina la Xtra Night Show.

Se pare că Milan s-a bucurat foarte tare să petreacă momente frumoase alături de tatăl său, așa că de când Cristi Borcea l-a răsfățat, micuțul spune doar „tata'.

„A spus prima dată mama, dar în ultima vreme zice doar tata', a mai dezvăluit vedeta.

Cristi Borcea a putut să se bucure de permisie doar 24 de ore, cu ocazia botezului fiului său, Milan.

Alexandra Popescu

Citește și:

Valentina Pelinel şi-a botezat băieţelul. Ce a purtat vedeta într-o zi atât de specială!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter