Sarah Michelle Gellar a dezvăluit că a suferit de depresie postnatală

Publicat pe

Numărul vedetelor care recunosc că au suferit de depresie postnatală este tot mai mare, iar dezvăluirile lor sunt extrem de emoţionate, milioane de femei obişnuite regăsindu-se în poveştile lor.

 

Mamă a doi copii, actriţa Sarah Michelle Gellar a scris pe pagina sa de Instagram că a suferit de depresie postnatală după naşterea primului său copil, în urmă cu şapte ani.

 

Căsătorită cu actorul Freddie Prinze din 2002, Sarah are o fetiţă , Charlotte, în vârstă de 7 ani, şi un băieţel, Rocky, de 4 ani.

Pe pagina sa de Instagram, actriţa a făcut acum o dezvăluire emoţionantă, povestind ce s-a întâmplat în urmă cu 7 ani:

 

„A avea copii este o minune, asta îţi schimbă viaţa şi rar se întâmplă să fii pregătit. Îmi iubesc copiii mai presus de orice. Dar, ca multe femei, am luptat împotriva depresiei postnatale după naşterea primului copil. Am primit ajutor şi am depăşit această stare şi fiecare zi a fost după aceea cel mai frumos cadou la care aş fi putut visa. Acelea dintre voi care treceţi prin asta trebuie să ştiţi că nu sunteţi singure şi că lucrurile se vor aranja.'

 

Prin postarea sa, Sarah Michelle Gellar încarcă astfel să le mobilizeze pe femei să ceară ca această problemă de sănătate să fie acoperită de asigurările de sănătate.

 

Foto: Hepta, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter