Vedete care şi-au trimis copiii să înveţe în străinătate. Mulţi au ales Marea Britanie

Publicat pe

Multe vedete de la noi din ţară au decis să îşi trimită copiii la studii înstrăinătate. De comun acord au stabilit că viitorul lor este foarte important, aşa că trebuie să „pună burta pe carte” de mici. Iată care sunt celebrităţile care investesc mult în educaţia fiicelor sau fiilor!

Deciziile importante se iau în familie! Andreea Esca, Andreea Berecleanu, Anamaria Prodan, Rita Mureşan sunt printre vedetele care au decis să îşi trimită copiii la studii, în străinătate.

Alexia Eram studiază în Londra

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, urmează cursurile unei facultăți din Londra, va studia marketing şi publicitate. Pe Alexia o aşteaptă un nou început, iar mama sa o susţine! Se pare că Andreea Esca ar plăti pe an 15.000 de lire sterline pentru facultatea fiicei, la care se adaugă cazarea, masa şi transportul. Mario, iubitul adolescentei, este cel care a încurajat-o pe Alexia să plece să studieze în străinătate: „O să mă duc în Anglia, lângă Londra. Acolo mi-am găsit facultate. Am 5 luni de vacanță pe an. O să fie bine relația cu Mario. O să facem naveta, o să vin eu, o să vină el. El m-a încurajat să merg pentru că a zis că este viitorul meu. Cred că o să vin și eu de aici, pentru că o să-mi fie dor.”, a spus fiica Andreei Esca.

Eva Zaharescu urmează liceul în Marea Britanie

De anul acesta, fiica Andreei Berecleanu urmează liceul în Londra. Eva cunoaşte foarte bine limba engleză şi nu va fi nicio problemă din niciun punct de vedere. Spune că fiica ei este matură şi responsabilă şi are încredere în ea. Peste doi ani, atunci când va termina liceul, se va înscrie şi la facultate, tot în Anglia. Planurile au fost făcute, totul pentru viitorul Evei.

„Prioritari copiii sunt pentru mine. Surprinzător! Am luat o decizie foarte rapidă. Am hotărât împreună, de comun acord, în clasa a şasea am mutat-o pe Eva din sistemul de stat în sistemul privat. În ultimii doi ani de liceu am hotărât că este mai bine ca ea să fie îndrumată de către profesorii din Marea Britanie. Ultimii doi ani de liceu o să îi facă acolo pentru că oricum acolo va urma universitatea. Vorbeşte foarte bine limba engleză. Eva are 17 ani. Este foarte responsabilă, este matură. Sper ca Londra să o ajute să descopere altfel de lumi, altfel de oameni”, a declarat Andreea Berecleanu la Antena Stars.

Anamaria Prodan îşi susţine fiicele

Rebecca Dumitrescu, fiica cea mare a impresarei, a studiat un an moda la New York. Anul acesta, Rebecca s-a mutat în Milano. Acolo va urma alte cursuri. pentru anii următori a făcut deja planul. Vrea să înveţe şi în Paris, dar şi în Abu Dhabi.

„Rebecca este ok, îşi vede de facultatea ei, îşi doreşte să facă un an în fiecare oraş mare al lumii. A făcut la New York, anul acesta va merge în Italia. Anul următor avem Paris şi ultimul în Abu Dhabi. Vrea să înveţe şi să vadă cât mai multe culturi. Este foarte ok pentru ce îşi doreşte să facă în vitor.', a spus Anamaria despre fiica sa cea mare.

Anii aceştia de studiu au presupus şi investiţii mari. Acum, Rebecca locuieşte în Milano, iar chiria costă în jur de 3.500 de euro, pe lună.  Facultatea, pe an, la Milano costă 15.000 de euro.

Sarah, fiica cea mică, studiază în America. Acolo, facultatea acesteia nu presupune costuri suplimentare. Anamaria Prodan îi dă fiicei bani de buzunar şi îi plăteşte cazarea.

Rita Mureşan a rămas singură, fiicele studiază în străinătate

Rita Mureşan a dezvăluit că fiica sa cea mare,Rebeca, studiază în America, iar Gloria a plecat acum la Londra. „E bine, ea e foarte bine. S-a instalat, îi place, oricum, mai fusese la Londra de mai multe ori. A fost şi la interviuri la facultăţi. A ales foarte bine. Mă bucur foarte mult pentru copilul meu, pentru ambii copii ai mei. Sunt mândră de ele. Rebeca este pe bursă în America. Şocul puternic a fost când a plecat Rebeca. Acum cu Gloria am avut încă trei ani să mă obşnuiesc cu ideea. Fac faţă cumva mai uşor”, a spus Rita Mureşan.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter