Gabriela Cristea, mireasă la 44 de ani: "Rochia e gata într-o săptămână, iar voalul mi-l fac singură" - EXCLUSIV

Publicat pe

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda s-au căsătorit cu ani în urmă, în faţa ofiţerului stării civile. Nu au făcut cununia religioasă în biserică, dar speră să o organizeze cât mai repede. Exclusiv pentru VIVA!, prezentatoarea TV a dezvăluit că nunta ar putea să fie organizată chiar în două săptămâni. 

Gabriela Cristea ar fi o mireasă modernă. Voalul l-ar face singură, rochia o bună croitoreasă. Iată declaraţiile prezentatoarei TV.

„O să vedem, nu mă agit foarte tare pentru că dacă noi ne hotărâm, peste două săptămâni facem nunta. NU vrem să face petrecere mare, pentru 20 de persoane pot să rezerv orice restaurant, de rochie nu îmi fac probleme prea mari pentru că eu am avut un atelier de rochii de mireasă şi am o croitoreasă senzaţională care într-o săptămână îmi face orice rochie îmi doresc. Cu voal foarte lung, cred că o să mi-l fac singură. De obicei, la atelier, eu îmi lucram voalurile.”, a declarat Gabriela Cristea EXCLUSIV pentru VIVA!.

Gabi Cristea și Tavi Clonda și-au construit o vilă imensă în Otopeni

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au muncit pe brânci pentru confortul familiei lor, iar somptuoasa vilă pe care și-au construit-o în Otopeni nu este gata nici acum. Investiția a fost una colosală, ce se ridică la câteva sute de mii de euro, iar locuința a fost construită pe conceptul unei case inteligente, pentru a reduce cheltuielile ulterioare. 

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter