Vedete pe covorul roșu la premiera filmului Charleston. Ana Ularu, cea mai cool apariție!

Publicat pe de Oana Popoiag
Vedete pe covorul roșu la premiera filmului Charleston. Ana Ularu, cea mai cool apariție!Vedete pe covorul roșu la premiera filmului Charleston. Ana Ularu, cea mai cool apariție!

Premiera filmului Charleston, lung metrajul de debut al cineastului Andrei Crețulescu, a adus pe covorul roșu o parte dintre cei mai talentați actori ai tinerei generații. Majoritatea recent întorși de la TIFF, aceștia au petrecut o seară ca între prieteni la premiera de gală a peliculei ce se anunță a fi una cu lipici la public.

Premiera filmului Charleston a reunit pe covorul roșu de la Cinema PRO numeroși actori veniți să vizioneze primul lungmetraj al lui Andrei Crețulescu, care a primit cronici foarte bune la Cluj, după proiecția de la TIFF 2018.

Pelicula a cărei premieră mondială a avut loc anul trecut la Festivalul de la Locarno spune povestea unui improbabil triunghi amoros. Șerban Pavlu joacă rolul unui bărbat de 42 de ani care, după ce își pierde soția (interpretată de Ana Ularu) într-un accident de mașină, se trezește la ușă cu un tânăr (nr. Radu Iacoban) ce pretinde că a avut o relație cu aceasta în ultimele ei cinci luni de viață.

Ana Ularu și Dana Rogoz, la premiera filmului Charleston

La două zile după ce a făcut senzație pe covorul roșu la Gala de Închidere TIFF într-o rochie lungă accesorizată cu o geantă Chanel, Ana Ularu și-a întâlnit colegii de platou la premiera de gala Charleston din București, unde a purtat o rochie scurtă create de Parlor. La eveniment a luat parte și Dana Rogoz, care tocmai a câștigat premiul Elle New Media Awards la categoria Celebrity.

Codin Maticiuc și Otravă pariază pe Charleston

În cea mai recentă ediție a emisiunii marca VIVA! 'Otravă pentru Codin', cei doi prezentatori au pariat pe acest film. 'Vă recomandăm Charleston, eu l-am văzut pentru prima dată la TIFF și mi-a plăcut. De vineri (nr 8 iunie) îl găsiți în toate cinematografele, vă recomandăm să mergeți să-l vedeți', a spus Codin Maticiuc.

Foto: Ionuț Dobre

Vezi aici trailerul filmului:

Citește și:

Fotografia zilei! Iubitul Elenei Băsescu, prima poză cu fetiţa în braţe

Supergalerie foto! Vedete, bloggeri și influencers la ELLE New Media AWARDS 2018 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter