Vedetele ne arată ce costume de baie se poartă vara asta! Tu pe care îl preferi?

Publicat pe

La ce se gândesc fetele atunci când vine vara? Un abdomen plat, o siluetă slim și un costum de baie perfect adaptat formelor și tendințelor. Și cine dă startul ultimelor tendințe în materie de costume de baie dacă nu vedetele?

Că sunt din două piese sau întregi, costumele de baie sunt cel mai important accesoriu pe timp de vară. Dacă Adelina Pestrițu, Delia sau Flavia Mihășan preferă costumele de baie din două piese, Mihaela Rădulescu, Gina Pistol sau Anna Lesko nu se sfiesc să poarte costume de baie întregi, care să le pună în evidență formele.

Citește și: Tatuajele vedetelor. Ce te faci când numele iubitului „expiră'?

Așa că dacă încă nu ești mulțumită cu ceea ce vei purta la plajă în această vară, iată câteva idei de la vedete care sigur îți vor fi de folos!

Vedetele ne arată ce costume de baie se poartă vara asta! Tu pe care îl preferi?Vedetele ne arată ce costume de baie se poartă vara asta! Tu pe care îl preferi?
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter