Donald Trump, protagonistul unui moment stânjenitor în Polonia. Ce s-a întâmplat când s-a întâlnit cu soţia preşedintelui polonez - VIDEO

Publicat pe

Preşedintele american Donald Trump şi soţia lui, Melania Trump, se află într-un turneu european, cei doi oprindu-se în Polonia înainte ca Trump să se întâlnească cu Vladimir Putin în cadrul summit-ului G20 de la Hamburg.

 

Vizita din Polonia nu a fost lipsită de momente stânjenitoare, iar protagonişti au fost Donald Trump şi Agata Duda, soţia preşedintelui polonez, Andrzej Duda.

 

Prima doamnă a Poloniei l-a lasat cu ochii în soare şi cu mâna întinsă pe liderul de la Casa Albă pentru a o saluta mai întâi cu multa eleganta pe Melania.

 

Probabil, Agata Duda a fost extrem de emoţionată să primească oaspeţi atât de importanţi sau poate gestul său a fost unul perfect conştient, preferând să o salute mai întâi pe Melania pentru a-i da o lecţie lui Donald Trump, cunoscut pentru misoginismul lui. Gestul Agatei Duda, care nu s-a pierdut cu firea in fata lui Trump, nu a scăpat neobservat şi a fost comentat pe larg de presa din Polonia.

 

Vezi si:

Vedetele ne araa ce costume de baie se poarta vara asta. Tu pe care il preferi?

 

Donald Trump a mai trecut prin astfel de momente, însă cea care refuza să îl ţină de mână era chiar soţia lui, Melania.

 

Dincolo de acest moment, toată lumea a fost atentă la Melania Trump care a avut o nouă apariţie perfectă. Ea a ales o rochie bleumarin cu desene în tonuri de roz şi portocaliu şi şi-a accesorizat ţinuta cu o pereche de pantofi roz, cu toc.

 

La rândul ei, Agata Duda a fost foarte elegantă într-o ţinută roz, compusă din rochie şi sacou, pe care le-a accesorizat cu pantofi nude.

 

Foto: Hepta

 

Donald Trump, protagonistul unui moment stânjenitor în Polonia. Ce s-a întâmplat când s-a întâlnit cu soţia preşedintelui polonez - VIDEODonald Trump, protagonistul unui moment stânjenitor în Polonia. Ce s-a întâmplat când s-a întâlnit cu soţia preşedintelui polonez - VIDEO

 

https://www.youtube.com/watch?v=U0LBawbGHJA 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter