Recomandare de weekend de la Ami

Publicat pe

Este vremea pentru o nouă recomandare de weekend din partea unei vedete. Ami ne povestește despre locurile, piesele de teatru și filmele sale preferate pentru un sfârșit de săptămână relaxant. Ne-a dezvălui și unde o puteți găsi în acest weekend.

 

Vacanță: Destinația Bali, un loc magic, liniștit, încărcat cu multă energie bună și cu aer aparte, în care o să mă relaxez vara aceasta.

Seriale: „Suits”, „House of cards” sau „Game of Thrones” sunt unele dintre preferatele mele.

Filme: Filmele cu supereroi sunt o atracție pentru majoritatea dintre noi. De curând am vizionat „Wonder Woman”, un film foarte bine realizat din punctul meu de vedere, care ne arată profilul femeii puternice și luptatoare.

Cărți: „Puterea pasiunii și perseverenței” este una dintre cărțile pe care le recomand. Autoarea,  Angela Duckworth, descrie foarte frumos sensul succesului. Ea susține că succesul nu se bazează pe talent, ci pe pasiune și perseverență. Eu sunt convinsa că orice persoană poate atinge succesul.

Citește și:

Copiii vedetelor nu au reușit să treacă de media generală 9 la Bacalaureat. Iată ce notă a luat Nicole Cherry!

Andreea Mantea – Cele 5 reguli de nutriție care i-au schimbat viața

Teatru: La teatrul „Godot” am văzut recent piesa „Declick”! Mi s-a părut bună ca psihologie; o poveste de dragoste destul de tipica și cred că avem niște lucruri de învățat. E interesant să vedem din exterior ce se întâmplă în interiorul unei relații.

Concerte/Evenimente: Organizatorii de evenimente anul acesta s-au întrecut pe ei înșiși, pentru că am văzut că se țin concerte foarte tari, cu artisti extrem de cunoscuți și foarte talentați, pe care îi apreciez enorm. De exemplu, „Neversea Festival” mi-a atras atenția, iar în acest weekend o să fiu și eu prezentă acolo. Nu se compară cu nimic sentimentul de multime în fața scenelor mari. Și un mic bonus: Vă aștept și la concertele mele 😛

Activități: Îmi place să îmbin utilul cu plăcutul, așa că uneori aleg să joc tenis. Pe lângă faptul că fac sport, ma și relaxez în același timp.

Ascultă și ultima piesă lansată de Ami:

Citește și:

Anca Serea și Adi Sînă – Cum rezistă atracția într-o familie cu 5 copii

Acasă la Oana Roman

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter