La masă cu vedetele. Ce mănâncă femeile frumoase şi celebre din România în această vară

Publicat pe

Fie că sunt în vacanţă sau au rămas acasă, divele din România se răsfaţă în această vară cu reţete simple sau încearcă preparate exotice.

 

Mădălina Ghenea, Anca Serea sau Adelina Pestriţu îşi prezintă alegerile culinare, fie că este vorba despre mic dejun, prânz sau cină.

 

Bazate în principal pe fructe şi legume, meniurile lor de vară sunt sărace în calorii şi simplu de făcut, fiind oricând o sursă de inspiraţie.

 

Vezi si:

Donald Trump – Protagonistul unui moment stanjenitor in Polonia. Ce s-a inatmplat cand s-a intalnit cu sotia presedintelui polonez

 

Vedetele recunosc însă că nu rezistă mereu în faţă tentaţiilor şi savurează cu mare plăcere ceva dulce, mai ales când regăsesc gustul copilăriei sau se află înainte de vacanţă când pot să-şi împlinească toate poftele.

 

Să ne aşezăm aşadar la masă alături de femeile frumoase şi celebre şi să afăm ce mănâncă ele pentru a fi mereu în formă!

 

Foto: Instagram

La masă cu vedetele. Ce mănâncă femeile frumoase şi celebre din România în această varăLa masă cu vedetele. Ce mănâncă femeile frumoase şi celebre din România în această vară

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter