Victoria Beckham a mărturisit care este secretul căsniciei cu David Beckham și cum se menține în formă la 43 de ani

Publicat pe

Victoria Beckham este mai tot timpul serioasă și rar a fost văzută zâmbind în public sau în fotografii. De aceea, mulți cred despre ea că este o nenorocită, încă acum aceasta a vorbit despre percepția pe care o au oamenii despre ea.

Într-un interviu pentru revista Vogue Olanda, Victoria a mărturisit că nu s-ar fi măritat cu David dacă ar fi fost atât de nenorocită precum pare. Aceasta se amuză pe seama acestor percepții care planează asupra ei și a dezvăluit care este secretul căsniciei sale cu fostul fotbalist.

„David și cu mine ne distrăm foarte mult împreună. Dacă eram cu adevărat o nenorocită așa cum par în unele poze făcute de paparazzi, copiii mei nu ar fi fost atât de fericți precum sunt. Și nici măcar nu m-aș fi măritat', a spus Victoria.

La 43 de ani, fosta Spice Girl arată extrordinar și este un fashion icon pentru multe tinere, așa că aceasta a dezvăluit și ce fel de antrenamente face pentru a se menține în formă.

„Alerg aproape 5 kilometri în fiecare dimineață și lucrez timp de o oră cu un antrenor personal, care îmi oferă doar timpul de care am nevoie să merg în bucătărie pentru piureul de avocado al lui Romeo', a mai spus vedeta, care pare să îmbine perfect meseria de mamă și de designer și, în plus, să aibă timp și pentru ea.

Mai mult, se pare că lucrurile merg ceas în casa familiei Beckham.

„Pâinea sare din toaster exact atunci când el coboară pentru a servi micul dejun', a mai spus Victoria despre prepararea mesei de dimineață a fiului său de 14 ani, Romeo.

În același interviu, Victoria a vorbit și despre procesul de îmbătrânire.

„Nu sunt perfectă, nu vreau să arăt ca și cum aș avea 25 de ani. Am 43, asta sună mai rău decât se simte. Mă concentrez pe ceea ce am de realizat și mă simt binecuvântată', a mai mărturisit Victoria.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Victoria Beckham a fost onorată cu distincția OBE de către Prințul William

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter