Cătălina Grama - prima vacanță cu fiica sa. Iată cât de mult a crescut micuța Zora!

Publicat pe

După o săptămână petrecută în doi la TIFF, Cătălina Grama a plecat în vacanță cu copiii, de această dată, în Grecia.

TIFF a fost pentru Jojo și Paul Ipate vacanța în doi de care are nevoie orice cuplu. Aceștia s-au relaxat vizionând filme și participând la petreceri timp de o săptămână. În plus, Paul a jucat și într-unul din scurt metrajele difuzate la festival. Acum, întorși de la Cluj, au plecat într-o vacanță în adevăratul sens al cuvântului și au ales ca destinație Grecia.

Este prima vacanță cu fiica, în vârstă de 5 luni, a Cătălinei.

„Hopa-sus #ZoraIpate! Cea mai frumoasă dimineață din prima vacanță împreună cu micuța noastră', a scris Jojo pe Instagram în dreptul unei fotogafii în care o ține în brațe pe micuța Zora.

Elena Gheorghe, care urmează să nască într-o lună, a fost foarte impresionată de imaginea cu Jojo și fiica ei. Mai mult, a fost uimită cât de repede a crescut cea mică.

„Să vă trăiască și să vă bucurați în fiecare secundă de zambetul ei! Credeam că e mai mic, dar uite cum au trecut 5 luni…',  a comentat Elena la poza Cătălinei Grama.

Jojo mai are un băiețel, Achim, în vârstă de 6 ani, din căsătoria cu Ionuț Grama.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Citește și:

Jojo și Paul Ipate și-au botezat fetița în weekend. Ce nume frumos are micuța!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter