Jojo și Paul Ipate și-au botezat fetița în weekend. Ce nume frumos are micuța!

Publicat pe

Anul trecut, în octombrie, Jojo zâmbea pe coperta Viva!, însărcinată în 6 luni, în așteptarea celui mai nou membru al familiei. Atât cei doi părinți, cât și Achim, băiețelul în vârstă de 6 ani al vedetei, erau nerăbdători să o cunoască pe micuță… Și iată că, în acest weekend, Jojo și Paul Ipate și-au creștinat în secret fetița, care pe 10 iunie va împlini 5 luni.

Jojo și Paul Ipate, la petrecerea Viva!

Cu doar o săptămână în urmă, Jojo și partenerul ei, Paul Ipate, erau nașii de cununie ai cuplului Octavian Strunilă-Oana Botez, cărora le-au fost alături în cadrul unei ceremonii emoționante, oficiată la 2 Mai, pe malul mării, pentru ca, 7 zile mai târziu, să fie din nou protagoniștii unui eveniment important – botezul fiicei lor, în vârstă de 5 luni.

Jojo și micuța Zora

La vremea interviului din Viva!, numele fetiței era încă un secret, dar atunci Jojo ne-a povestit, amuzată, de unde provine numele băiețelului ei. „Până în luna a opta, pe Achim îl chema doar Ioan. Dar ne-am uitat într-o seară la «Moromeții» și ne-a rămas mintea la Achim. Bine că nu i-am zis Nilă, nu?!. Și, într-adevăr, nici fetița nu are un nume obișnuit, dar este minunat și i se potrivește. „Nu știu dacă v-am povestit vreodată cât de mult iubesc începuturile. Și răsăritul soarelui. Așa a apărut și numele ei. Cu un răsărit. De fapt, traducerea exactă din slavă este zori de zi', a scris Jojo pe blogul ei despre alegerea făcută. Iar ieri, micuța Zora și-a primit numele.

Deși Jojo și Paul s-au străduit să păstreze secretul asupra acestui eveniment, nu prea au reușit, pentru că au fost dați de gol, de solistul Andrei Lăzăroiu, pe Instagram („Azi o sărbătorim pe Zora! Weekend frumos tuturor!')… După ceremonia religioasă, invitații au petrecut la un local din Băneasa, printre cei care și-au dorit să le fie alături părinților și să-i ureze drum bun în viață micuței Zora aflându-se finii Octavian și Oana Strunilă, Virgil Ianțu și Mihai Bobonete. Îi urăm și noi micuței Zori de zi' o viață frumoasă și împlinită alături de părinții ei!

Oana Pantazi

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter