Delia a fost naşă la nunta surorii ei. Cum au arătat cele două într-o zi atât de specială!

Publicat pe

Oana Matache, sora mai mică a Deliei, s-a căsătorit în acest weekend, iar naşi au fost Delia şi soţul ei, Răzvan Munteanu.

 

Oana este însărcinată cu primul ei copil şi a arătat superb în ziua cea mare. Mireasa a purtat o rochie clasică, cu decolteu şi multe pietre, ea strângându-şi părul într-un coc.

 

Delia a fost şi ea o apariţie cu totul spectaculoasă, artista purtând o rochie neagră, asimetrică, cu franjuri, şi tăietură pe picior, o creaţie semnată de designerul Cristina Săvulescu. Ea şi-a completat ţinuta cu un sacou auriu şi o pereche de sandale cu toc.

A post shared by Delia (@instadelia) on

 

La ieşirea din biserică, Delia a făcut primele declaraţii despre nunta surorii ei.

 

Tot eu cred că o să le botez bebelușul. N-o să le dau sfaturi. Trebuie să fie pentru invitați. Nu știu dacă voi schimba ținuta. Eventual o să iau un tricou, jeanși și bocanci. Ne relaxăm. Nu știu ce are Oana în plan acum. vedem dacă mai cunun. E destul deocamdată.

Noi suntem pe improvizație foarte mult, nu calculăm. facem ce ne vine. Tata ne-a transmis un mesaj. A fost în familie. Dar n-o să stau să spun. Nu e nimic fabulos și nemaiauzit. Clasicul.

Nu știu cât au costat ținutele. Serios. Nu știu de ce am ales bujorii pentru buchet. Îmi place că e culoarea burgundi și se potrivește', a spus Delia pentru libertatea.ro.

 

Delia a fost naşă la nunta surorii ei. Cum au arătat cele două într-o zi atât de specială!Delia a fost naşă la nunta surorii ei. Cum au arătat cele două într-o zi atât de specială!

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter