Vin Diesel, discurs emoționant despre Paul Walker pe scena MTV Movie & TV Awards

Publicat pe

Vin Diesel și echipa sa din „Fast and Furious' au primit premiul pentru „cea mai iubită franciză' la MTV Movie & TV Awards, așa că nu putea să nu îi aducă un tribut și lui Paul Walker.

Duminică seară, „furioșii' au urcat pe scenă pentru a primi Movie & TV Generation Award. Cu această ocazie, Vin Diesel a retrăit momentul în care, în anul 2002, el și Paul Walker erau premiați pentru „cel mai bun duo dintr-un film', așa că emoțiile l-au copleșit pe actor.

„În 2002, stăteam pe această scenă și MTV ne-a oferit mie și lui Paul Walker un premiu pentru cel mai bun duo. Acum, 15 ani mai târziu, sunt cu întreaga mea familie și tu ne oferi premiu pentru o generație', a spus Vin Diesel pe scena de la MTV Movie Awards.

Diesel a fost însoțit pe scenă de Tyrese Gibson, Michelle Rodriguez și Jordana Brewster și i-au adus împreună un tribut lui Paul Walker, care a murit în anul 2013 într-un accident de mașină.

„Sper că ești mândru', a fost mesajul lui Vin Diesel pentru regretatul său coleg de serie.

„Îi mulțumesc unei generații pentru că a fost dispusă să accepte această franciză multiculturală, unde nu s-a ținut cont de culoarea pielii sau de țara din care provii. Când sunteți o familie, sunteți o familie', a mai adăugat actorul.

Înainte de discursul lui Vin Diesel, un montaj cu momente memorabile din seria „Fast and Furious', în care s-au regăsit și cele mai bune momente cu Paul Walker, a rulat pe ecran.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Vin Diesel și Charlize Theron – Un sărut… „Furios și iute'

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter