Vin Diesel și Charlize Theron – Un sărut... "Furios și iute"

Publicat pe

Mai sunt doar câteva zile până la lansarea mondială a filmului Furios și Iute, al optulea al francizei și, din păcate, primul fără regretatul actor Paul Walker. Producția se anunță cel puțin la fel explozivă ca celelalte, doar că, de data asta, trailerul filmului a depășit orice record de vizualizări, datorită unui moment spicy.

 

În doar 17 zile de la lansarea sa oficială, filmul Furios și iute 7 bătea orice fel de record de box office, devenind producția care a atins în cel mai scurt timp pragul de 1 miliard de dolari. Evident, pentru Furios și iute 8, care beneficiază de o distribuție de excepție – Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Kurt Russel și Charlize Theron – așteptările sunt la fel de mari.

 

Când toată lumea se întreba ce-ar mai putea urma în afară de mașini, lupte și cascadorii spectaculoase, cu care și celelalte 7 producții și-au obișnuit spectatorii, iată că trailer-ul noii producții a dat lovitura, atingând un record de 139 de vizualizări în doar 24 de ore. Iar aceste vizualizări se datorează, aproape exclusiv, nu mașinilor, ci unui sărut, devenit în scurt timp cel mai celebru din istoria recentă a cinematografiei. Cei doi protagoniști sunt nimeni alții decât Vin Diesel (49) și Charlize Theron  (41).

 

 

Întrebat despre succesul neașteptat al trailer-ului, Vin Diesel a spus: „Niciun trailer nu a fost mai vizionat decât cel al Furios și iute 8. Cel mai important moment al acelui trailer este sărutul dintre Cipher și Dom (n.r. – personajele interpretate de Vin și Charlize). Cum s-a ajuns ca acesta să fie cel mai important moment din istoria trailer-urilor? Lumea ne cunoaște personajele. Ceva de genul ăsta devine tsunami-ul filmului nostru.'. Cu siguranță filmul merită văzut, însă strategia de a trezi interesul publicului cu acel sărut a fost genial și, în plus, Vin Diesel și Charlize Theron vor intra in istoria cinematografiei nu doar cu performanța lor actoricească, ci și cu unul dintre cele mai vizualizate săruturi.

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter