Charlize Theron s-a îngrăşat nu mai puţin de 15 kilograme

Publicat pe

Actriţa Charlize Theron se află în aceste zile în oraşul Vancouver, pe platourile de filmare ale producţiei „Tully', iar frumoasa sud-africană a reuşit să şocheze cu aspectul său fizic.

 

Pentru noul său rol, actriţa considerată una dintre cele mai sexy femei din lume, s-a îngrăşat nu mai puţin de 15 kilograme, un lucru obişnuit pentru ea dacă ne gândim la rolul pe care l-a făcut în „Monster' cu ani în urmă.

 

Pentru a da viaţă atunci personajului Elle, ea s-a îngrăşat 13 kilograme şi a acceptat să îi fie schimbat complet chipul. A meritat însă, actriţa câştigând în 2004 un Premiu Oscar pentru acea prestaţie memorabilă.

 

Şi de data aceasta, Charlize şi-a luat în serios rolul de mamă a 3 copii, dintre care unul nou-născut, şi a acceptat să se îngraşe 15 kilograme pentru a intra mai bine în pielea personajului său.

 

Pentru a lua rapid în greutate, actriţa în vârstă de 41 de ani are şi un secret, ea mâncând multe gogosi pufoase.

 

O dată filmările încheiate, Charlize va trebui să revină la silueta de vis cu care ne-a obişnuit, lucru care nu îi va fi foarte greu de realizat ţinând cont de voinţa de care dă dovadă şi de faptul că este o mămică ce îşi creşte singură cei doi copii.

 

Foto: Hepta

 

Charlize Theron s-a îngrăşat nu mai puţin de 15 kilogrameCharlize Theron s-a îngrăşat nu mai puţin de 15 kilograme

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter