Ada Condeescu şi Cătălin Mitulescu – Fotografii în exclusivitate de la nunta lor

Publicat pe

După o poveste de dragoste începută în urma cu 6 ani, actriţa Ada Condeescu şi regizorul Cătălin Mitulescu şi-au unit destinele în ultimul weekend din luna septembrie.

 

Ada Condeescu ne-a oferit în exclusivitate câteva fotografii de la căsătorie şi de la petrecerea organizată la Cherhanaua Ancora.

 

Tânăra actriţa a ales pentru ziua nunţii o rochie de mireasă albă, cu decolteu provocator, o creaţie realizată de designerul Doina Levintza, după cum ne-a dezvăluit.

 

Cătălin Mitulescu a purtat un costum negru, el completându-şi ţinuta cu o cămaşă albă şi o cravată.

 

La petrecere au participat peste 150 de invitaţi, printre aceştia aflându-se Andreea Esca, dar şi câţiva dintre membrii trupei Holograf.

 

Ada Condeescu şi Cătălin Mitulescu au lucrat recent împreună la filmul „Dincolo de calea ferată', iar Ada mărturisea că acest lucru i se pare o provocare. „Mie îmi place foarte mult! Pe de-o parte există o relaxare mai mare, dar pe de altă parte, exact opusul, o dorință și mai puternică de a fi „the best'. Pe mine mă face să cresc.'

 

Ada Condeescu şi Cătălin Mitulescu – Fotografii în exclusivitate de la nunta lorAda Condeescu şi Cătălin Mitulescu – Fotografii în exclusivitate de la nunta lor

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter